Spania er et perfekt land å legge årets sommerferie til, med mye sol og høye temperaturer over store deler av landet. Balearene som i hovedsak består av øyene Menorca, Mallorca, Ibiza, Formentera og Cabrera er populære ferieøyer utenfor Spania. Men mange reiser til Kanariøyene også om sommeren. Gran Canaria og Tenerife er spesielt populært blant nordmenn med tanke på reiser til Kanariøyene.

Hvor i Spania skal jeg feriere i 2014 tenker du kanskje? Det er ikke noe fasitsvar på dette spørsmålet, da folk er ute etter helt forskjellige ting på ferien. Noen leter etter en avslappende plass hvor man bare kan nyte sol og varme, mens andre ser etter turistattraksjoner og kunne tenke seg å kjøre rundt i Spania for eksempel. Mange ungdommer ser etter en plass hvor det er liv og god stemning på kveldstid. Litt lenger ned i artikkelen har vi kommet med noen forslag til feriesteder i Spania.

Apollo har mange billige reiser for sommeren 2014. Klikk deg videre for å se selv.

Leiebil i Spania

Planlegger du å reise rundt om i Spania med leiebil? Da kan vi anbefale deg Ebookers.no. Denne tjenesten sammenligner forskjellige leiebilfirma og gir deg den beste prisen.

Sommerferie i Marbella

Marbella er en viktig turistby ved Costa del Sol og en tur hit passer for golfelskeren, den som er glad i fest, men kan også passe for barnefamilier om man velger det riktige hotellet. I Marbella kan du for eksempel besøke gamlebyen eller ta en tur innom båthavnen Puerto Banus. Les mer om Marbella her

Sommerferie i Alicante

Alicante er et yndet feriemål for nordmenn og hvert år reiser mange tusen hit på en feriereise. Alicante er et svært barnevennlig feriested og ligger sentralt til på Costa Blanca. I Alicante kan du for eksempel ta en tur innom gamlebyen El Barrio eller utforske grottene i Canalobre. Det er mange muligheter for feriebolig i Alicante og stedene rundt. Gjør et søk på nettet og du vil finne forskjellige tilbydere. Alicante er absolutt en by vi kan anbefale.

Les også: Våre anbefalte hoteller i Alicante

Det er også mange steder rundt Alicante som er verdt å besøke. Santa Pola ligger for eksempel bare en kort kjøretur utenfor Alicante, og kan absolutt anbefales.

Sommerferie i Barcelona

Barcelona er en storby som mange tusen reiser til hvert år. Her kommer folk fra hele verden, og får se mange utrolige byggverk. En tur innom handlegaten La Rambla er et must for deg som besøker denne katalanske byen. Les mer om opplevelser i Barcelona her. Noe vi kan anbefale å gjøre dersom du skal på en ferie til Barcelona er å ta turen innom handlegaten La Rambla. Her finner du et rikt utvalg av butikker, og noe annet enn vi er vant med i Norge. Kjente merkevarebutikker er representert i handlegaten av Barcelona.

Sommerferie i Sevilla 

Sevilla er en fantastisk vakker by som vi har skrevet om tidligere på Spaniareise.com. Sevilla er hovedstaden i Andalucia og har over 700 000 innbyggere. Dermed er ikke dette noen liten by. I Sevilla er det forskjellige attraksjoner du bør oppleve.La Catedral og El Alcazar er populære turistattraksjoner i byen.

Les mer om Sevilla her

Hotell i Spania

Dersom du skal bestille hotell i Spania anbefaler vi deg å benytte Hotels.com. Skal du bestille hotell i Spania for sommeren 2014 bør du bestille allerede nå via Hotels.com. Da får man som regel mye bedre pris enn om man bestiller like før avreise. Klikk her for å komme til Hotels.com.

Dette bildet er fra Postiguet-stranden i Alicante:

Alicante Postiguet stranden

Forfatter

Skriv en kommentar