Hotell i Spania

Hotellstandarden i Spania er god over store deler av landet, selv om det visse steder kan være etterslep i vedlikeholdet. Når det kommer til fastsettelse av stjerner på hotellene, så er det i Spania mer fokus på størrelse enn hva vi er vant med i Norge. På fire – og femstjerners hoteller er minimumskravene helt like. Standarden på hoteller i Spania er moderne, og renholdet er som oftest godt.

Her kan du besøke Booking.com, og se på deres utvalg av hoteller i Spania

Bestille hotell i Spania gjennom Booking.com

Når det kommer til hvor man bør bestille hotell, så anbefaler vi Booking.com Der finner man som regel rimelige hoteller, men også et stort utvalg i leiligheter. Det skiller Booking.com fra Hotels.com, at man kan leie leiligheter. Derfor vil du ha større muligheter for å finne overnattingssted på Booking.com til en grei pris.

Du kan enkelt se andre sin erfaring med overnattingsstedet før du bestiller.

Klikk her for å komme til Booking.com

Bestille hotell i Spania gjennom Hotels.com

Den andre aktøren som operer med mange ulike hoteller i Spania er Hotels.com. Dette er en velkjent aktør, akkurat slik som Booking.com. Hotels.com ble etablert i 1991, og har opparbeidet seg et godt renommé for booking av hotell. Du finner svært mange hoteller tilgjengelig i Spania og egentlig i hele verden. Skal du bestille hotell i Spania, så kan du være trygg på å finne et stort utvalg i de fleste byer med Hotels.com

Hva er egentlig forskjellen på Hotels.com og Booking.com?

Både Hotels.com og Booking.com har en lang rekke med hoteller i Spania og resten av verden. I mange tilfeller vil du også kunne legge merke til at de har mange av de samme hotellene. Likevel er det en del forskjeller mellom Hotels.com og Booking.com. Betingelsene hos de to selskapene er relativt like, og det vil være hipp som happ om man bestiller hotell gjennom Booking.com eller Hotels.com.

Belønningssystem hos Booking.com og Hotels.com

Booking.com har et belønningssystem som gjør det rimeligere for deg som reiser ofte. Her har du ulike nivå, hvor du på nivå 1 mottar 10 % rabatt, mens nivå har 15 % rabatt og nivå 3 hele 20 % rabatt.

Her er de ulike nivåene i belønningssystemet hos Booking.com:

  • Nivå 1: 10 % rabatt på overnattinger og 10 % rabatt på leiebil. Så lenge du lager en profil på Booking.com, så vil du starte på nivå 1 og få rabatt på overnattinger og leiebil.
  • Nivå 2: 10-15 % rabatt på overnattinger og 10 % rabatt på leiebil. Gratis frokost på utvalgte overnattingssteder. Du har også gratis romoppgradering på utvalgte overnattingssteder. For å komme til nivå 2 hos Booking.com, så kreves det at du gjør totalt 5 bookinger i løpet av to år.
  • Nivå 3: 10-20 % rabatt på overnattinger og 10 % rabatt på leiebil. Gratis frokost på utvalgte overnattingssteder og gratis romoppgradering på utvalgte overnattingssteder. Prioritert support/kundeservice på alle overnattinger.

Hotels.comRewards

Hotels.com har et belønningssystem som kalles Hotels.comRewards. Dette belønningssystemet innebærer at du får én gratis overnatting når du har bestilt 10 overnattinger hos Hotels.com. I tillegg vil du få «Medlemspris» på noen av overnattingsstedene i løpet av de 10 første overnattingene.

Skulle du komme deg opp og ligge på 10-29 stempler, så fil du få eksklusive Hotels.comRewardsSilver-fordeler. Dette kan eksempelvis være frokost, spa-kuponger og mer på VIP Access-overnattingssteder. I tillegg opererer de med en prismatch som gjør at om du finner prisen billigere et annet sted, så vil du få den samme prisen hos Hotels.com. Du vil også kunne få prioritert kundeservice.

Hotels.comRewardsGold innebærer at du har fått 30+ stempler. Da vil du ha gratis romoppgradering inkludert. Dette gjelder på VIP Access-overnattingssteder. Du vil også kunne få tidlig innsjekk på VIP Access-overnattingssteder (ved tilgjengelighet). Sen utsjekk er også tilgjengelig på VIP Access-overnattingssteder. Et annet gode du har som gold-medlem hos Hotels.com er at du får gratis oppgradering til Avis Preferred Plus-medlemskap. Dette gjør at du kan få oppgradert bil, prioritert service og mye mer hos leiebilselskapet Avis.

Alt i alt er det nok ikke store forskjellen på Hotels.com og Booking.com. Vi anbefaler å sammenligne prisene mellom de to aktørene, og velge derifra.

Hvordan er standarden på hoteller i Spania?

Spanske hoteller holder jevnt over en god standard, men du vil her som i mange andre steder av verden finne dårlige hoteller. Toppnivået på de beste hotellene i Spania er høyt og du vil finne svært gode hoteller om du er på utkikk etter det.

Oppdatert 5. desember 2023.

Skriv en kommentar