Hotell i Spania

Hotellstandarden i Spania er god over store deler av landet, selv om det visse steder kan være etterslep i vedlikeholdet. Når det kommer til fastsettelse av stjerner på hotellene, så er det i Spania mer fokus på størrelse enn hva vi er vant med i Norge. På fire – og femstjerners hoteller er minimumskravene helt like. Standarden på hoteller i Spania er moderne, og renholdet er som oftest godt.

Bestille hotell i Spania gjennom Hotels.com

Når det kommer til hvor man bør bestille hotell, så anbefaler vi Hotels.com. Der finner man som regel rimelige hoteller, og man kan se hva hva slags erfaringer andre har med hotellet før man legger inn bestillingen.

Klikk her for å komme til Hotels.com sin nettside

Bestille hotell i Spania gjennom Booking.com

Den andre aktøren som operer med mange ulike hoteller i Spania er Booking.com. Dette er en velkjent aktør, akkurat slik som Hotels.com. Booking.com ble etablert i 1996, og har opparbeidet seg et godt renommé for utleie av hotell og leiligheter. I følge Booking.com har de over 76 000 feriehus og villaer til utleie, ganske imponerende!

Her kan du besøke Booking.com, og se på deres utvalg av hoteller i Spania 

Hva er egentlig forskjellen på Hotels.com og Booking.com?

Både Hotels.com og Booking.com har en lang rekke med hoteller i Spania og resten av verden. I mange tilfeller vil du også kunne legge merke til at de har mange av de samme hotellene. Likevel er det en del forskjeller mellom Hotels.com og Booking.com. Betingelsene hos de to selskapene er relativt like, og det vil være hipp som happ om man bestiller hotell gjennom Booking.com eller Hotels.com.

Hotels.com har et belønningssystem som kalles Welcome Rewards. Dette belønningssystemet innebærer at du får én gratis overnatting når du har bestilt 10 overnattinger hos Hotels.com. For deg som reiser mye kan dette være et gode som trekker mot Hotels.com.

Alt i alt er det nok ikke store forskjellen på Hotels.com og Booking.com. Vi anbefaler å sammenligne prisene mellom de to aktørene, og velge derifra. Lykke til med ditt valg av hotell i Spania!

Skriv en kommentar