Alicante er et populært reisemål på kysten av Spania, som kan gi deg en herlig sommerferie neste år. Flere og flere nordmenn har oppdaget perlen som er den raskest voksende byen i Spania. Hvis man ser på økonomien i Alicante, så baserer den seg først og fremst på turismen, og den store vinproduksjonen. Vi i Spaniareiser ønsker å anbefale noen hoteller i Alicante, som vi mener er verdt å besøke.

Finn aktiviteter i Alicante og bestill hos GetYourGuide her

El Plantio Golf Resort – Alicante

El Plantio Golf Resort er et leilighetshotell som ligger like ved flyplassen i Alicante. El Plantio Golf Resort er et barnevennlig hotell med for eksempel barnebasseng, lekeplass og bordtennishall. Alt dette ligger i nærheten av hotellet. Hvis du hører på navnet, så finner du raskt ut at dette er et hotell som tilbyr golf. Det er en relativt stor golfbane for å tilhøre et hotell, og du finner den bare 50 meter fra hotellet. Det er tilgjengelig trådløst internett for de som har med seg bærbar PC. Det er 98 rom hos El Plantio Golf Resort, og alle rommene har air condition. Hvis du skal ha middag, trenger du ikke gå langt. Hotellet har 2 restauranter, og det er også tilbud om mat ved bassenget. Den billigste prisen vi fant var på 454 kroner per natt.

Hotell Husa Alicante

Det neste hotellet vi i Spaniareise vil anbefale til Alicante-elskere, er Hotell Husa Alicante. Hotellet ligger ikke langt fra den beste stranden i Alicante; San Juan Beach. Fasilitetene hos Hotell Husa er gode, og det tilbys blant annet utendørsbasseng, helsestudio, innendørsbasseng og steamrom. Dette er med på å gjøre Husa til et firestjerners hotell, som absolutt kan anbefales. Den billigste prisen vi i Spaniareise fant for Hotell Husa var 513 kroner per natt.

Hotell Spa Porta Maris

Hotell Spa Porta Maris er et hotell som tilbyr et over 1800 kvadratmeter stort spa-senter. Dette hotellet i Alicante inneholder 10 møterom, så her kan det være en god idé å holde kurs for din bedrift. Det er god service på Hotell Spa Porta Maris, og man har tilgang til blant annet leiebil, lekerom for barn og gratis trådløs internett over hele hotellet. Hvis du skal bo på dette hotellet er det gåavstand til både shopping og uteliv. Det er en herlig utsikt fra hotellet, og perfekt for å nyte din feriereise til Spania.

Forfatter

Skriv en kommentar