Været på Gran Canaria

Gran Canaria er et velegnet feriemål året rundt om man skal bruke været som målestokk. Likevel er det forskjeller når på året man påtreffer best vær på øya.

Været når en «peak» i perioden februar til påske, og da opplever man gode temperaturer og lite nedbør. Du vil i denne perioden oppleve at øya er frodig, og at plantene har det godt. Under kalima er det tørrere på øya, og da kommer det sandstøv fra Afrika inn over øya.

Fantastiske Puerto de Mogan, sør på Gran Canaria.

I juni ligger temperaturen på øya på cirka 25 grader, og akkurat passelig for de fleste. På denne tiden av året foregår også San Juan, en av de store fiestaene på øya. July og august vil du oppleve at det er mye turister på øya, ettersom både spanjoler og andre europeere har ferie på denne tiden av året.

Les mer: Fantastiske bilder fra Gran Canaria

Været på Gran Canaria er relativt stabilt hele året rundt, men det er visse variasjoner etter hvor på øya du befinner deg. Lengst sør på øya er det varmere temperaturer og mindre nedbør. Nord på øya kan man oppleve mer nedbør, og spesielt i månedene desember til februar.

Les alle våre artikler om Gran Canaria her.

Se også

Avslappende ferie i Puerto de Mogan

Leter du etter en rolig og avslappende plass å feriere, så behøver du ikke å …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *