100 kilo narkotika konfiskert i Malaga

 

Ni medlemmer av Hell’s Angels i provinsen Malaga og folk med nære relasjoner til mc-klubben ble arrestert under et politiraid fra Guardia Civil. I aksjonen ble det beslaglagt 100 kilo marihuana og to skytevåpen, etter en etterforskning som begynte sent i 2013.

Costa del Sol avdelingen til Hell’s Angels har vært i søkelyset for narkotikahandel for en periode, og det har blitt funnet ut at gruppen lagret store mengder hasjisj i varehus på Costa del Sol. Planen var å transportere det til nord-Europa, i hovedsak Danmark og Nederland. Etterforskningen avdekket en svært organisert og strukturert enhet.  Det skal ha vært streng disiplin i gjengen, og en klar inndeling i roller.

Det ble beslagt betydelige mengder narkotika fra mc-klubben Hell's Angels.
Det ble beslagt betydelige mengder narkotika fra mc-klubben Hell’s Angels.

I raidet til Guardia Civil ble det foretatt undersøkelser i 7 hjem og ett industrielt lager i kommunene Archidona, Mijas, Marbella, Coin, Malaga og Benalmadena. I disse søkene ble det totalt funnet 100 kilo marihuana i bagger av ulike størrelser. I tillegg ble det beslaglagt 20 000 euro. De 9 som ble tatt er nå framstilt for varetektsfengsling og kan nok vente seg lange fengselsstraffer.

En skal ikke se vekk i fra at noe av denne narkotikaen kunne ha havnet i Norge dersom politiet i Spania ikke hadde slått til mot Hell’s Angels.

Se også

Spanias Santander stenger flere hundre banker

Har du vært i Spania, så har du garantert lagt merke til en av Santanders …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *