Fra oktober går det flyreiser til Spania med Apollo fra Haugesund, og prisene begynner fra 6000 kroner for en uke. Et flyselskap som har flere forskjellige avganger til Spania fra Karmøy er Ryanair. I år feiret Ryanair 10 år på Haugesund Lufthavn. Skal du bestille reisen gjennom Apollo til Spania fra Haugesund, så er ikke prisene så ille. Det er Norwegian som flyr disse charterreisene for Apollo til Las Palmas på Gran Canaria.

Bestill din reise til Spania gjennom Apollo ved å klikke her.

Bestiller du for eksempel en uke til Puerto Rico på Gran Canaria vil du måtte ut med 6000 kroner. I Puerto Rico kryr det av nordmenn, noe som kan være både positivt og negativt. Puerto Rico byr på natur, golf, dans og ikke minst strandbading. Prisen på 6000 kroner til Gran Canaria fra Haugesund tilsvarer at du reiser i oktober. Det er kanskje ikke alle som har mulighet til dette, men har man opparbeidet seg noen dager med avspasering, så kan en reise til Spania være perfekt.

Skal du reise til Spania fra Haugesund? Legg gjerne igjen en kommentar!

Her er et bilde fra Puerto Rico på Gran Canaria, som du kan reise til fra Haugesund.

Gran Canaria

 

Forfatter

Skriv en kommentar