Om du har planer om å ta deg en velfortjent og avslappende tur til varmere strøk er Puerta de La Cruz en by å dra til. Det er en by som har tilholdssted helt nord på Tenerife. Tenerife er en spansk øy beliggende utenfor rolige Marokko. Som spanskmenn generelt så er de også her i Puerta de La Cruz meg rolige og det er en behagelig atmosfære i selve byen. Stedet bærer noe preg av at det er mye eldre turister der. Da snakker jeg om at det meste er tilpasset folk med rullestol og du kan ikke gå langt før du får øye på de som behøver stokk til å holde en stødig gange. Ikke det at det er noe negativt, men det gir et vist bilde av hva du kan møte deg her.

Finn aktiviteter på Tenerife og bestill hos GetYourGuide her

Som turist i Puerta de La Cruz er det faktisk en del å ta seg til. Det florerer av internettcafeer så du skal alltid kunne få sjekket litt epost og lest norske nyheter om det er ønskelig. Mot sjøen derimot er det mer egnet for surfing enn noe annet. Det å ta seg et bad eller svømme er det bedre å foreta seg i saltvannsbassengene som finnes. De har tilpasset seg litt etter forholdene, noe som er meget bra.

Når du har blitt litt mett for dagen på sol og sommer, så er det også muligheter for litt shopping i den ene handlegaten i byen. Her kan du støte på gatemusikanter og andre som driver med mye underholdning i tillegg til et variert utvalg av butikker. Blir du som de fleste nordmenn litt trøtt mot kvelden så smaker det gjerne med en god kaffe. Vi nordmenn elsker jo kaffe. Her må jeg dessverre skuffe deg, da det meste av kaffen som serveres her ikke holder norsk standard. Det beste du får er faktisk fra den lokale Mc Donalds restauranten. Så liker du ikke den type kaffe anbefales det faktisk at du tar med deg din egen. Kok opp litt eget vann og lag deg en god kaffe selv.

Når kvelden kommer over deg er det også muligheter for å utnytte utelivet her. Det er nattklubber som faktisk åpner klokken 11:00 om kvelden og holder det gående utover natten. Flott for deg som vil ha litt ekstra liv i en ellers avslappet by. Noe for en hver smak med andre ord.  Stedet anbefales helst til deg som ønsker å slappe av og nyte livet. Lade opp til nye utfordringer på hjemmebane og ikke trenger å bade i sjø. God tur!

Les også: Strendene på Tenerife

Forfatter

Skriv en kommentar