Fuerteventura er som vi har skrevet om tidligere en fantastisk ferieøy som tilhører Kanariøyene. Vi har skrevet om noen anbefalte hoteller på Fuerteventura, på de forskjellige feriestedene på øya. Det er mange hoteller å velge blant på Fuerteventura, og standarden er varierende.

De rimeligste hotellene her på øya betaler du bare litt i overkant av 150 kroner for en hotellovernatting. Det kommer selvfølgelig litt an på tidspunktet du oppholder deg på øya. Sommerferien er dyrere enn i månedene januar, februar og mars.

Apartamentos La Pirámide

Dette er et leilighetshotell som ligger i Antigua og er et tostjernershotell. Antigua som er en av de gamleste landsbyene på Fuerteventura var en gang hovedstaden på øya. Apartamentos La Pirámide ligger ikke så langt unna stranden, og er et helt greit hotell hvis man ikke er for kresen. Prisen i lavsesongen ligger på 250-400 kroner per overnatting, og noe høyere i ferien.

Leser man omtaler av Apartamentos La Pirámide på nettet finner man både gode og dårlige erfaringer. Vår erfaring tilsier at hotellet har en helt grei standard, og for den prisen er det ikke så verst.

Du kan bestille Apartamentos La Piramide gjennom Hotels.com her.

Barcelo Castillo Beach Resort

Ønsker du et litt bedre hotell enn Apartamentos La Piramide bør du vurdere Barceloa Castillo Beach Resort. Dette hotellet ligger også i Antigua. Prisen for en overnatting er noe stivere på dette hotellet, men etter hva hotellet har å by på er det nok verdt det. Caleta de Fuste har ellers mye å by på. Strandliv og soling er bare en liten del av hva du kan finne på her. Det er ellers mange gode restauranter i området.

Bestill hotellrom hos Barceloa Castillo Beach her

Her er noe av hva som tilbys på Barcelo Castillo Beach Resort:

  • 2 restauranter på hotellområdet
  • Spa med full service (En herlig opplevelse!)
  • Barnepass (om du har behov for det)
  • Vasking av klær på egenhånd

Les vår omtale av Barcelo Castillo Beach Resort her.

Barcelo Castillo Beach Resort i Antigua på Fuerteventura. (Rettighetene tilhører fotografen, Barcelo.com)
Barcelo Castillo Beach Resort i Antigua på Fuerteventura. (Rettighetene tilhører fotografen, Barcelo.com)

Melia Gorriones

Melia-kjeden har mange hoteller rundt om i Spania, og er tilstede på Fuerteventura også. Melia Gorriones ligger litt for seg selv utenfor alt mas, omtrent 4 kilometer til Costa Calma-stranden. Hotellet har 2 restauranter og store svømmebasseng. Reiser du hit på ferie med barn, så er det eget barnebasseng. Spa med full service, samt gratis frokostbuffet gjør at man får den lille ekstra servicen. Dette hotellet er svært stort, og har 562 gjesterom. Melia Gorriones har all-inclusive for de som måtte ønske det.

Her kan du bestille hotell hos Melia Gorriones, eller bare se på prisen

Melia Gorriones
I bakgrunnen ser du Melia Gorriones, et flott hotell på Fuerteventura. (Alle rettigheter tilhører fotografen, Melia.com)

Iberostar Fuerteventura Palace

Et hotell vi kan anbefale i Jandia er hotellet Iberostar Fuerteventura Palace. Hotellet som ligger så og si på stranden, er kanskje et av de vakreste hotellene vi har sett på Fuerteventura. Med fasiliteter som eget treningssenter, nattklubb, 3 utendørs svømmebasseng og takterrasse, så er det ikke rart at dette hotellet har fått 4 stjerner. Iberostar Fuerteventura Palace er et all-inclusive hotell, og prisen man må ut med varierer etter når du reiser. Tidlig i juni koster det cirka 600 kroner for en overnatting for eksempel.

Her kan du se priser på Iberostar Fuerteventura Palace hos Hotels.com

Forfatter

1 Kommenter

Skriv en kommentar