Anbefalte restauranter i Playa de Las Americas

Playa de Las Americas er et populært feriemål for nordmenn og spesielt om vinteren med tanke på den behagelige temperaturen Tenerife kan by på. Playa de Las Americas har etter hvert vokst sammen med Los Christianos, og det er ikke lenger noe klart skille mellom disse to byene. Det er mange restauranter å velge blant i Playa de Las Americas, men ikke alle har like høy kvalitet. Her er noen av våre anbefalte restauranter.

First Love

Vil du smake deilig italiensk mat? Da er First Love en restaurant vi kan anbefale i Playa de Las Americas. Med fullt hus nærmest hver eneste kveld er det tydelig at mange foretrekker denne restauranten for middag. Restauranten drives av et ungt italiensk par, og har ypperlig mat med mange gode vinsorter i sortimentet. Trenger du noen tips til hva du skal spise under ditt opphold på First Love, så er betjeningen svært behjelpelig. Prisnivået hos First Love er heller ikke avskrekkende. Legg derfor en tur innom First Love hvis du befinner deg i Playa de Las Americas.

Thai Botanico

Er du en av de som liker thai-mat, så vil du garantert like maten du får servert på restauranten Thai Botanico. Med alle mulige thai-retter på menyen er du sikret en god kveld. Restauranten er gjerne litt dyrere enn andre i nærheten, men det er jo kjent at man betaler litt ekstra for kvalitetsmat og god service. Thai Botanico ligger på kjøpesenteret Safari Centre, så det skal ikke være noe problem å finne fram.

Adresse for Thai Botanico: CC Safari Centre, Playa de Las Americas

Friends Lounge Bar & Restaurant 

Friend Lounge Bar & Restaurant kan vi anbefale om du er ute etter internasjonal mat. Vil du ha en romantisk aften med din kjære, så er denne restauranten et godt valg. Tapas bør prøves ut om du tar en tur innom Friends Lounge Bar & Restaurant. Prisene er ikke høye, og de har alt fra pizza og pasta til biffretter. Det er en varierende meny, og noe mat for enhver. Kyllingretter, biffretter, pasta og pizza er bare noe av hva du finner på menyen. Med en hyggelig betjening som yter god service kan vi anbefale denne restauranten.

Adresse for Friends Lounge Bar & Restaurant: Paseo Tarajal, Compostela Beach, Playa de Las Americas

Krishna 2 Indian Tandoori Restaurant

Flere og flere har fått øynene opp for indisk mat og de mange nydelige rettene som tikka masala og chicken tandoori. Hvis du befinner deg i Playa de Las Americas og skal ha indisk mat er Krishna 2 vel verdt et besøk. Matrettene serveres med ulike sauser etter hva man måtte ønske, og hvor sterk maten skal være bestemmer du selv. Det er rimelige priser på Krishna-restauranten og store porsjoner. Vi anbefaler deg å prøve noen av curry-rettene, de smaker helt utsøkt!

Adresse for Krishna 2 Indian Tandoori Restaurant: Local 41 City Centre, Playa de Las Americas

Bianco Restaurant

Bianco Restaurant er en svært god restaurant for barnefamilier og ligger på CC Safari-senteret. Betjeningen på Bianco Restaurant er til å skryte av, og alt i alt får man servert god mat her. Selv om prisene kan være litt høye, så er dette en restaurant vi kan anbefale. Det er en hyggelig atmosfære på Bianco Restaurant, og med live underholdning på kveldene er dette et godt valg.

Adresse for Bianco Restaurant: CC Safari, Avendia de Las Americas 5, Playa de Las Americas.

Legg gjerne igjen en kommentar med anbefalinger av restauranter i Playa de Las Americas.

Det er mye vakker natur på Tenerife:

Tenerife kyst

 

Se også

Reise til Tenerife

Tenerife er Spanias nest største øy, og den største av Kanariøyene. Det er litt i …

En kommentar

  1. Restauranten bianco: dårlig mat og ikke bare vi, men ogdå et annet bird måtte klage og returnere maten.
    (De kunne ikke lage skikkelig canneloni!)
    Bianco i cristianos var mye bedre, men er nedlagt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *