Opp gjennom årene har restplasser til Gran Canaria blitt dumpet gjennom ulike deler av året, og vi nordmenn har dermed kunne reise svært billig til denne fantastiske ferieøya. De fleste turoperatørene i Norge klarer ikke å fylle opp alle fly og hoteller, og må dermed dumpe prisene før avgang. De velger heller å selge til redusert pris enn å la flyene gå «tomme».

Finn aktiviteter på Gran Canaria og bestill hos GetYourGuide her

Til Gran Canaria er det en rekke turoperatører som opererer, og vi kan nevne Star Tour, Ving, Apollo og Solia som noen av reiseselskapene. Enten du reiser fra HaugesundBergen eller andre steder i Norge vil det være mulig å finne restplasser. Bestiller du restplasser vil du kunne få både hotell og fly til 3000 kroner til Puerto Rico i januar for eksempel. Er man heldig slipper man unna med en pris på under 3000 kroner for en ukes ferie til Gran Canaria.

Vil man komme seg bort en uke fra stress og mas, egner en restplass seg til Gran Canaria godt. Det er en rekke aktiviteter man kan ta seg til under en ferie på Gran Canaria sett vekk fra å nyte solen på stranda. En kan for eksempel besøke Norskeplassen, dersom man oppholder seg i Puerto Rico. Eller man kan ta en dag med shopping i hovedstaden Las Palmas.

Amadores

Mange ønsker å ta seg en tur bort i vintermånedene, og da er det mange restplasser til Gran Canaria som legges ut på nettet for salg. Månedene desember, januar, februar og mars vil det være fullt mulig å finne rimelige turer til denne Kanariøya. Fra Tromsø finner man i skrivende stund en 8-dagers tur til Gran Canaria for under 2000 kroner! Det er smått utrolig, og hva reiseoperatørene tjener på slike turer er ikke godt å si.

En ting er ihvertfall sikkert, og det er at slike restplasstilbud kommer oss «forbrukere» til gode. Vi som lengter etter litt sol og varme sier ikke nei takk til en billig restplass til Gran Canaria. Øya som byr på varme hele året kan gi deg en avslappende ferieuke eller to.

Skal du reise til Gran Canaria for første gang bør du være obs på at det er en del temperaturforskjell på øya. Nord er det en del kaldere enn sør på øya. Populære turistmål sør på Gran Canaria er for eksempel Puerto Rico, Mogan og Playa del Ingles. Helt nord på øya ligger hovedstaden Las Palmas. Temperaturene her pleier som regel å være litt lavere enn sør på øya.

Les alle våre artikler fra Gran Canaria, siden den første ble lagt ut i 2011 her.

Forfatter

Skriv en kommentar