Det har etter hvert blitt mange flyplasser i Norge som tilbyr reiser til Spania, og Flesland utenfor Bergen er en av flyplassene som tilbyr fly til Spania. Bestiller du reise til Spania fra Bergen via Apollo kan du gjøre en rekke kupp i disse dager. Bestiller man en tur til Mallorca fra Bergen med Apollo kan man finne en tur til under 4000 kroner per person. Dette er rimelig for en ukes opphold i Spania i en leilighet.

Den billigste reisen fra Bergen til Spania vi i Spaniareiser fant i skrivende stund er på 3400 kroner per person. Dette er inkludert fly og hotell. Ønsker du en all inclusive reise fra Bergen til Spania, så finner man priser fra 3700 kroner og oppover. Om du velger å reise til Spania fra Bergen med Apollo, så finner du mange forskjellige turer. I august går det mye i Mallorca fra Flesland, mens på vinteren er Tenerife og La Gomera populære feriemål.

Om du skal på en feriereise til Spania i desember fra Bergen, så er det Kanariøyene som gjelder. Da har du alternativet mellom La Gomera og Tenerife. Et hotell i Tenerife vi kan anbefale er Cleopatra Palace Hotel i Playa de Las Americas. La Gomera er en forholdsvis liten øy, som du lett kan sykle rundt. Diameteren på La Gomera er bare på 22 kilometer, så da skjønner du at dette er en liten øy. Dette gjenspeiler også folketallet med bare litt over 20 000 fastboende.

Velger du å reise til Tenerife fra Bergen, så finner du en rekke turer. Mange velger å reise til Kanariøyene i desember måned og feire jul der. En reise til hotellet Atlantic Holiday Center i den koslige lille byen Callao Salvaje, betaler du litt over 6000 kroner for en reise. Til La Gomera finner du turer fra 3800 kroner i desember.

Det er mange fantastiske strender på Tenerife, og disse kan du lese mer om her.

Bilde fra en strand på Tenerife:

Playa de las Teresitas

Forfatter

Skriv en kommentar