Amadores stranden på Gran Canaria

Hvit sand fra Karibien og nydelig grønt vann er noe av hva Amadores-stranden på Gran Canaria har å by på. Kort vei til restauranter og butikker gjør at man har det meste i umiddelbar nærhet. Leiligheter og hoteller finner man oppe i dalen til en overkommelig pris.

Amadores

 

Amadores-stranden er trolig den beste av alle strender man finner sør på Gran Canaria. Den nydelige sanden og de flotte forholdene ute i sjøen er overveldende. Vannet er svært rent og ikke forurenset. Det er kort avstand fra Amadores til Puerto Rico, og å gå langs sjøen er en opplevelse i seg selv. Det er ganske mange meter ned til sjøen på denne veien, men det er selvfølgelig en murvegg langs veien.

Amadores ligger plassert mellom Puerto Rico og Puerto de Mogan på sør-vestkysten av Gran Canaria. Playa de Amadores som dens egentlige navn er, strekker seg 800 meter. For par og familier er Amadores et yndet feriemål, og hvert eneste år reiser mange tusen nordmenn hit. Amadores har fått blått flagg tidligere, som gjenspeiler den renheten som er på stranden.

Et av de flotteste hotellene ved Amadores-stranden er Gloria Palace Amadores. Herfra har du kort vei ned til stranden, og alle fasiliteter ved hotellet som du har behov for.

Se også

10 filmer du ikke ante var filmet på Gran Canaria

Det er ingen tvil om at Gran Canaria er en vakker øy, og det er …

2 kommentarer

  1. Det er ikke sand på Amadores! Se nøye og du vil oppdage at den er av knuste koraller! Når dette ble pumpet opp på stranden, var med demonstrasjoner fra blant Greenpeace!

    Og stranden har tapt seg mye siden 1997. Da den var ferdig. Vi badet der i helgene, selv om stranden var avstengt. På grunn av byggingen av arealet til restaurantene.

  2. Sanden kommer IKKE fra Sahara, det er feilinformasjon! Den er pumpet opp fra sandbunnen utenfor Taurostranden, og består av mye koraller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *