Ferie i Playa del Cura – Et behagelig feriested på Gran Canaria

Playa del Cura er et behagelig feriested som ligger sørvest på Gran Canaria, ikke så langt fra det mer kjente feriestedet Puerto Rico. Atmosfæren i Playa del Cura er avslappende, og det er ikke like fullt med turister som i Puerto Rico. Stranden i Playa del Cura er grovkornet og i tillegg langgrunn.

Det er cirka 20 minutter å gå fra Playa del Cura til Amadores, som er en av Gran Canarias vakreste strender. Det finnes et lite kjøpesenter i Playa del Cura, noen butikker og restauranter selvfølgelig. Flere reiseoperatører har dette feriestedet på sitt program. Playa del Cura er for deg som vil ha en rolig og avslappende ferie uten alt for mye mas. Det skjer ikke så mye på dette feriestedet, men det er kanskje nettopp det du er ute etter?

Playa del Cura ligger i en dal, helt nede ved sjøen. Stranden er ikke den beste på Gran Canaria, men det går helt fint å nyte solen og ta et bad her. Det er fullt mulig å gå til Amadores, dersom man ønsker en litt finere strand. Det går også buss til andre steder på øya, så utflukter er fullt mulig. Taxiprisene på Gran Canaria er forholdsvis lave, så mange vil nok foretrekke taxi isteden for buss.

En stor fordel med Playa del Cura er at det sjeldent blåser her. I og med at man er sør på øya, så er det også mye bedre vær enn lengre nord på Gran Canaria. Den sørlige delen av Gran Canaria er et solsikkert område, og er et trygt valg hvis du vil ha en ferie fylt av sol.

Dette feriestedet sør på Gran Canaria ligger mellom Puerto Rico og Puerto de Mogan. Markedet i Mogan kan absolutt anbefales hvis du vil ha et avbrekk fra sola i løpet av ferien din. Vil du lese flere artikler om Gran Canaria, kan du gjøre det her.

Foto av Playa del Cura: Cristian Bortes, rettighetene tilhører fotografen.
Foto av Playa del Cura: Cristian Bortes, rettighetene tilhører fotografen.

Se også

10 filmer du ikke ante var filmet på Gran Canaria

Det er ingen tvil om at Gran Canaria er en vakker øy, og det er …

2 kommentarer

  1. Ann Kjellmann Pedersen

    Hva med langtidsleie? Pris og lengde ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *