Sevilla er en vakker by som ligger relativt langt sør i Spania mellom de to byene Ecija og Huelva.

Her vil vi komme med 6 tips til restauranter i Sevilla som du bør besøke når du er på ferie eller forretningsreise i Spania.

Les også: Reise til den fantastisk vakre byen Sevilla

Dos de Mayo

Dos de Mayo er en tapasrestaurant som har eksistert i en årrekke. Her finner du nydelig tapas og en hyggelig betjening. Legger du turen innom Dos de Mayo, så vil du få en uforglemmelig matopplevelse. Her møtes lokale og turister til en matbit. Ikke vær redd for å snakk med de lokale, de setter i de fleste tilfeller pris på besøk av nordmenn og andre feriereisende.

Adressen til Dos de Mayo er: Bodega Dos de Mayo, Plaza de la Gavidia, 6, Sevilla, Spania.

Ønsker du å reservere bord, så kan dette gjøres via telefon: +34 954 90 86 47

Abantal

Santa Justa togstasjon ligger like i nærheten av restauranten Abantal. Her finner du gode fiskeretter, middelhavsmat og europeiske matretter. Det er en hyggelig atmosfære i restauranten, og her kommer du til å trives. Det kan være nødvendig å bestille bord på forhånd, men dette kommer an på når du besøker Sevilla. Abantal restaurant har en 7-retters meny som du kan prøve. Denne koster rundt 65 euro, og kan virkelig anbefales.

Adressen til Abantal er: Calle Alcaldo Jose de La Bandera, 7, Sevilla, Spania

Telefonnummeret til Abantal er: +34 954 540 000

Les også: Ferie i Cadiz – Opplev kulturen og strandlivet

Ovejas Negras

Ovejas Negras har svært god mat, og her får du mye for pengene. En middagsrett på Ovejas Negras varierer fra 10-20 euro. På denne restauranten finner du en rekke svineretter som er verdt å prøve. Ellers har de et variert kjøkken, så du finner noe for enhver smak.

Adressen til Ovejas Negras er: Calle Hernando Colón, 8, 41004, Sevilla, Spania

Telefonnummeret til Ovejas Negras er: +34 955 123 811

El Rinconcillo

El Rinconcillo er en restaurant i samme prisklasse som Ovejas Negras. Her får du mat fra Andalucia, tapas og generelt spansk mat. Tapasen på El Rinconcillo smaker godt, og kan anbefales. Servicen på El Rinconcillo er svært bra, og du blir tatt i mot på en hyggelig måte når du avlegger et besøk her.

Adressen til El Rinconcillo er: Calle Gerona, 40, 41003, Sevilla, Spania

Telefonnummeret til El Rinconcillo er: +34 954 223 183

La Azotea

La Azotea er en restaurant med svært gode matopplevelser. Smaken her sitter igjen på tunga, og med en god vin til, så har du en komplett aften i Sevilla. La Azotea serverer kanskje den beste tapasen som er å oppdrive i Sevilla. Ihvertfall hvis du besøker restauranter. Spanjolene er flinke til å ta vare på sine tradisjoner, og her har nok vi nordmenn noe å lære. Tapas har eksistert i en årekke, og det bør du bestille når du er innom La Azotea.

Adressen til La Azotea er: Calle Jesús del Gran Poder, 31, 41001, Sevilla, Spania

Telefonnummeret til La Azotea er: +34 955 116 748

Pizzeria de Gabri

Ønsker du en pizzaopplevelse du sent vil glemme? Da bør du besøke Pizzeria de Gabri i Sevilla. Her får du servert ekte italiensk pizza. Restauranten har også vegetarvennlig mat om du sverger til mat uten kjøtt i. Reiser du med kjæresten til Sevilla, så er dette plassen du tar med han eller henne til for å nyte deilig pizza!

Adressen til Pizzeria de Gabri er: Calle de Zaragoza 38, 41001, Sevilla, Spania

Telefonnummeret til Pizzeria de Gabri er: +34 691 75 89 59

Forfatter

Skriv en kommentar