Marbella er et reisemål på Costa del Sol som oser av luksus, og det skulle dermed bare mangle at vi skrev om noen av luksushotellene som finnes i byen.  Vi har tidligere skrevet om noen anbefalte hoteller i Marbella i variert prisklasse, men denne artikkelen vil kun fokusere på luksushoteller i Marbella. Det finnes ikke få av disse i Marbella, og vi har valgt ut noen av de bedre luksushotellene.

Les også reiseguiden vår om Marbella.

Marbella Club Hotel

Det første luksushotellet vi kan anbefale i Marbella er Marbella Club Hotel, som vi har anbefalt tidligere også. Dette er det desidert beste hotellet i Marbella, og det gjenspeiler også prisen på en hotellovernatting her. Tusenlappene går fort når du skal overnatte på Marbella Club Hotel, men likevel sliter ikke hotellet med å få kunder. Har du dårlig råd, så bør du vurdere et annet hotell for din overnatting i Marbella.

Hotellet byr på gode fasiliteter, og gir deg den luksusfølelsen du er ute etter. Det er vakre omgivelser i hotellområdet, og personalet på Club Hotel er profesjonelle. Vil du ha en avslappende dag kan vi anbefale spa-avdelingen på hotellet. Marbella Club Hotel har forøvrig en spektakulær beliggenhet mellom sentrum og Puerto Banus, og stranden er like i nærheten! Hotellet har selvfølgelig eget basseng, og lekeavdeling for minstemann.

Hotel Puente Romano

Hotel Puente Romano er et luksushotell som ligger mellom gamlebyen i Marbella og Puerto Banus. Hotellfasilitetene er topp moderne og hotellet har hele 3 restauranter. Personalet på hotellet er svært behjelpelig med alle spørsmål du måtte ha.  Skulle du for eksempel trenge hjelp til å bestille taxi, barnevakt eller restaurantreservasjon, så er dette noe de hjelper deg med. Personalet har jobbet på hotellet i en årrekke, så de vet hvordan de skal opptre for at du får et perfekt opphold i Marbella.

Liker du å bestille golf er dette hoteller perfekt for deg. Man får gratis greenfee på Marbella Club Golf Resort, som gjør at du kan spille golf på ferien din i Marbella. Hotel Puente Romano har en privat strand, tennisbaner, spa-anlegg, treningssenter, flere bassenger og et diskotek. Når du er nede på stranden for å slikke sol er det ingenting i veien med å ta seg noe å drikke i strandbaren som hører til hotellet. Det er nærmere 300 hotellrom på Hotel Puente Romano.

Vincci Seleccion Estrella del Mar

Hotellet har selvfølgelig 5 stjerner, og ligger cirka 8 kilometer utenfor Marbella. Vincci Seleccion Estrella del Mar har 137 gjesterom, og ligger under hotellkjeden Vincci Hoteles. Fasiliteter på hotellet er 4 bassenger, evighetsbasseng, treningssenter, spa-anlegg, og internett på hotellrommet. Hotellet har en klubb kalt Estrella de Mar Beach Club hvor det arrangeres eksklusive fester forbeholdt voksne. Klubbanlegget ligger bare 150 meter fra stranda.

På de romslige rommene hos Vincci Seleccion har du utsikt over sjøen, hagene og bassengene. Du finner egen bufferestaurant på hotellet, samt en a la carte-restaurant. En hotellovernatting i juli koster mellom 1000-2000 kroner, oftest noe midt i mellom alt etter når du bestiller.

Melia Marbella Banus

Melia er en kjede som har hotell flere steder i Spania, blant annet i Alicante. Hotellet i Marbella, som ligger i Puerto Banus lever opp til forventningene som er er tillagt Melia-kjeden. Dette er et luksuriøst hotell som vil gi deg en perfekt ferie, eller et profesjonelt forretningsmøte som er godt tilrettelagt.

Melia Marbella Banus har 3 utendørsbassenger, med egne områder for de aller yngste. Alle på hotellet kan nyte gratis tilgang til spa-anlegget som inneholder tyrkisk bad, badstue og boblebad. Det er bare 200 meter å gå før du kan ta deg en dukkert i sjøen fra hotellet. Det er 200 gjesterom på hotellet, og prisen for en overnatting kan fort komme opp i 2000 kroner på sommeren. Husk å bestille i god tid hvis du skal overnatte på Melia Marbella Banus, ettersom hotellet raskt blir fylt opp. I sommermånedene fylles hotellet opp flere måneder i forveien.

Det oser av luksus når man ser dette bildet fra Melia Marbella Banus:

Luksushotellet Melia Marbella Banus. Foto: Melia.com
Luksushotellet Melia Marbella Banus. Foto: Melia.com

 

Forfatter

1 Kommenter

  1. Der hadde det vært deilig å bodd. Kanskje man må spare opp til en skikkelig luksusferie til Marbella. Blir kostbart, men sikkert verd det 🙂

Skriv en kommentar