Vi har tidligere skrevet om å reise til Marbella, som er et luksuriøst feriemål sør i Spania. Her i denne artikkelen vil vi anbefale hoteller i Marbella, som vi mener er verdt å besøke, og som har en overkommelig pris. Våre anbefalte hoteller i Marbella gir deg en oversikt over hoteller med høy standard. Marbella er et reisemål som ikke ligger så langt unna Malaga, bare 45 minutter reise med buss. Når du skal til hotellet kan det være lurt å ta taxi, så er du sikker på at du finner fram, om du ikke allerede er kjent i Marbella fra før av.

Marbella Club Hotel – Marbella

Marbella Club Hotel er et hotell som tilbyr både golf og spa. Stranden ligger like i nærheten av hotellet, og det er også basseng tilgjengelig på hotellet. Fasilitetene ved Marbella Club Hotel er moderne, og hotellet er svært vakkert. Det er over 50 år siden hotellet åpnet, men fornying av anlegget har ført til at det fortsatt er moderne i dag. Stjerner fra underholdningsbransjen og ledere i business-verden har bodd på dette hotellet før, så det er ingen tvil om at det er et luksuriøst hotell.

Marbella Club Hotel er nok i den øvre prisklassen for de fleste, da det fort kan komme opp i 2000 kroner for en natt. Om du bestiller hotellet via Hotels.com, så kan du bytte hotell i løpet av ferien, og ha rimeligere hotell i noen dager. En avslutning på et litt dyrere hotell som Marbella Club Hotel kan være ett alternativ. Marbella Club Hotel vil garantert gi deg en avslappende feire i Marbella. En gjest har beskrevet hotellet slik: «Matopplevelsen jeg fikk på hotellet var fantastisk, og vinen var noe av det beste jeg har smakt. Rommene er store, og bassenget passer både for store og små».

Her er et bilde fra utsiden av Marbella Club Hotel, som er ett av våre anbefalte hoteller i Marbella:

Marbella Club Hotel

 

Anbefalt hotell i Marbella til en overkommelig pris – Hotel Guadalmina Spa & Resort

Hotel Guadalmina er ett spa-hotell som ligger bare en 5 minutters taxi-tur unna Puerto Banús. Én hotellovernatting bestilt hos Hotels.com på Hotel Guadalmina koster cirka 700-800 norske kroner, litt varierende etter hvilket tidspunkt du velger. Hotel Guadalmina Spa & Resort ligger like ved Flamingos golfklubb, så her har du tilbudet om å ta en runde golf. Hotellet ligger på stranden i Marbella, som heter San Pedro de Alcantara. Det er selvfølgelig utendørsbasseng, og gratis trådløs internett til hotellets gjester. Vil du ha massasje, så anbefaler vi å prøve hotellets spa. Det er treningsmuligheter på hotellet gjennom deres treningssenter.

Apartamentos Princesa Playa

Apartamentos Princesa Playa er et hotell i nærheten av stranden, slik de fleste hotellene heldigvis er i Marbella. Oppe i niende etasje er det et badebasseng, hvor du får en fantastisk utsikt mens du ligger og slikker sol. Prisen på en overnatting hos Apartamentos Princesa Playa ligger på litt i overkant av 600 kroner for en natt om du bestiller hos Hotels.com. Dette hotellet er et langt rimeligere hotell enn for eksempel Marbella Club Hotel som vi skrev om tidligere. Skal du være en uke i Marbella kan du for eksempel ta 5 netter på Apartamentos Princesa Playa, og 2 netter på Marbella Club Hotell, så får du oppleve litt luksus, uten at du blir helt blakk.

Hotel Fuerte Marbella

Hotel Fuerte Marbella ligger ikke langt i fra promenaden i Marbella, og det koster cirka 1000 norske kroner for en overnatting. Standarden på Hotel Fuerte Marbella er litt bedre enn hos Apartamentos Princesa Playa, og det gjenspeiler prisen også. Dette hotellet har både innen – og utendørsbasseng, samt badstue. Det er ikke trådløs internett på rommet, men i fellesområdene er det gratis trådløst internett. Vi anbefaler at du bestiller Hotel Fuerte Marbella gjennom Hotels.com for at du skal få oppnå en god pris på dette hotellet i Marbella. Når du bestiller gjennom Hotels.com vil du få hver tiende overnatting gratis. Bestiller du en uke på Hotel Fuerte Marbella, så er du bare tre overnattinger i fra å få en gratis overnatting.

Hotel Fuerte Marbella har en vakker hage, og som du kan se på dette bildet, så er hotellet bare noen meter i fra strandlinjen:

Hotel Fuerte Marbella

Dette var noen av hotellene vi vil anbefale i Marbella. Har du noen anbefalte hotell i Marbella? Skriv gjerne hvilket hotell du anbefaler i denne spanske byen i kommentarfeltet!

 

Forfatter

1 Kommenter

  1. Kjent i Spania Svar

    Kan anbefale Don Carlos Leisure Resort and SPA, og når du er innom dette hotellet bør du også vurdere en runde i SPA-anlegget. Kan ikke huske sist jeg hadde en så god opplevelse.

    Har vært en natt på Marbella Club Hotel også, selv om prisen er litt stiv. Spilte golf noen dager, og slappet av. Kan virkelig anbefale hotellet, men det kan fort bli kostenes mye om du skal bo der en stund.

Skriv en kommentar