Vi har tidligere skrevet om anbefalte hoteller i Puerto Rico, og denne gangen skal vi skrive om Marina Bayview hotell som er et luksuriøst hotell med topp moderne fasiliteter. Når du oppholder deg på Marina Bayview, så har du en utsikt over havnen i Puerto Rico som navnet på hotellet tilsier. Det er kort avstand til stranden i Puerto Rico, og heller ikke lange turen til Amadores-stranden. Marina Bayview har både utendørsbasseng og barnebasseng om du har med barn på ferien til Puerto Rico.

Marina Bayview hotell er et firestjerners hotell med trådløs internett på fellesområdene. Det kommer en ekstraavgift for bruk av trådløst nett, men det er ikke snakk om store summen. Det store bassengområdet er vakker både om dagen og kvelden, og etter at du har tatt deg en dukkert kan du bestille drikke i baren ved bassenget. Hvis du planlegger å leie bil under ditt opphold i Puerto Rico for å oppdage mer av hva Gran Canaria kan by på, så er det parkeringsplass hos hotellet til gjestene.

Vi anbefaler at du bestiller hotell hos Marina Bayview gjennom Hotels.com for å oppnå en god pris.

 

Det er air-condition på alle de 114 gjesterommene hos Marina Bayview, og alle rommene er utstyrt med kaffetrakter, TV med parabol og DVD-spiller. Skal du spille golf på ditt opphold ligger Salobre Golf & Resort bare 15 kilometer unna hotellet. Marina Bayview ble totalrenovert for bare noen få år siden, så det er som om å komme til et helt nytt hotell.

Hvis du lurer på hva du skal gjøre på oppholdet ditt på Gran Canaria, så kan du lese artikkelen vi skrev om ting å gjøre på Gran Canaria. Fra Marina Bayview kan du for eksempel ta en gåtur til Norskeplassen, som virkelig kan anbefales.

Her er et bilde fra Marina Bayview hotell i Puerto Rico:

Marina Bayview

Forfatter

2 Kommentarer

  1. Kjempeflott hotell med profesjonelt personàle. Ikke noe å utsette på Marina Bayview for meg og familien.

  2. Har akkurat kommet hjem fra en uke på Marina Bayview. En behagelig opplevelse, og flotte personer som jobber på hotellet. Hadde ikke nølt et sekund med å bestille neste reise på nettopp dette hotellet. Det ligger også på hva vi mer erfarne kaller for «solsiden» av Puerto Rico. Helt perfekt!

Skriv en kommentar