Gran Canaria er det desidert mest populære reisemålet blant nordmenn som reiser til Kanariøyene. Puerto Rico er en liten, men koselig plass på Gran Canaria. Mange nordmenn ferierer i Puerto Rico i vintertidene. Når du skal på en feriereise til Gran Canaria, og Puerto Rico er det viktig at du velger det beste hotellet for deg. Vi i Spaniareiser vil derfor presentere noen anbefalte hoteller i Puerto Rico.

Vi anbefaler Hotels.com for å bestille hotell i Spania. Klikk her for å komme til Hotels.com 

Hotell Marina Suites

Hotell Marina Suites ligger kun 250 meter fra stranden, og rett ved småbåthavnen i Puerto Rico. Dette er et leilighetshotell med fire stjerner. Leilighetene hos Marina Suites er store, og alle er utstyrt med air condition. Fra Marina Suites har man en herlig utsikt over Atlanterhavet, og man kan nyte at solen går ned om kvelden. Det er døgnåpen resepsjon, så du kan få god service døgnet rundt. Marina Suites har et stort svømmebasseng, og herfra kan man se rett ut mot Atlanterhavet. Hvis du skal ha trådløs internett på rommet ditt, må du betale 6 euro per dag.

Anfi Opal villaer

Anfi Opal ligger er et villahotell som ligger i Taurodalen, like ovenfor Mogan og Puerto Rico. Anfi Opal er et luksuriøst hotell, hvor man har tilgang på blant annet svømmebasseng, bobleblad og TV-er med en rekke kanaler. Alle villaene er utstyrt med air condition, og egen terrasse. Når du bor på Anfi Opal sine villaer har du tilgang på en 18-hulls golfbane, som ligger like ved. Dette hotellet ligger bare 1 km unna Puerto Rico.

Sunshine Villas

Sunshine Villas ligger bare litt over 200 meter fra Puerto Rico, og tilbyr villaer med egne basseng og god fjellutsikt. Alle rommene hos Sunshine Villas er utstyrt med luftavkjøling, og fra disse villaene er stranden bare en 5 minutters kjøretur unna. Man har tilgang til trådløs internett på alle rom, helt kostnadsfritt. Villaene har to etasjer, og man har tilgang til en egen spisestue.

Forfatter

Skriv en kommentar