Puerto Rico er en av de mer kjente byene på øya Gran Canaria. Dette er stedet for deg som ønsker litt avslapping samtidig som du har tilgang på alle aktiviteter som måtte friste.

Finn aktiviteter på Gran Canaria og bestill hos GetYourGuide her

Her kan du for eksempel ta en kort tur utenfor byen for å finne en av de mange golfbanene som er å oppdrive på øya. Det er en golfbane som hovedsaklig har veldig mye tørre og steinete områder med en og annen busk som hinder. Litt tøffe forhold, men for en erfaren golfer byr det på mye moro. Er du ikke så vandt til Golf så finnes det en liten minigolfbane midt i byen. Du finner den nesten uansett om du tar turen opp eller ned i byen. Det koster ikke stort og du kan spille på en liten og variert bane for et lite avbrekk midt på dagen eller som kveldsunderholdning. Den er dekket av store trær, noe som gjør at den skygger godt for solen.

På kveldstid tilbyr Puerto Rico deg et rikt uteliv. Allerede ved middagstider og utover er det flere steder som oppfordrer til dans og moro. Det holdes show og spilles live musikk. Dette i kombinasjon med mange restauranter og barer rundt så har du litt underholdning mens du inntar dagens måltid.

Det er altså veldig variert med aktiviteter i denne byen. Noe for både store og små, det gjør stedet veldig populært for barnefamilier. Så stedet anbefales om du skal til Gran Canaria og vil ha alle muligheter åpne. For det er heller ikke langt til nabobyene som byr på kanskje enda mer aktiviteter om du skulle ha behov for en utflukt. Det er mange småbyer som bare er en gåtur unna for spreke nordmenn. Kanskje frister det med en tur opp på «Norskeplassen»? Om du spør noen kjente, så skal det ikke være vanskelig å finne fram. Denne plassen er kjent blant norske folk, og det er en fantastisk utsikt på toppen. Man kan også gå videre til for eksempel Arguineguin fra toppen. Turen anbefales!

Vi anbefaler deg også å lese denne artikkelen om anbefalte hoteller i Puerto Rico som gir deg oversikt over 3 gode hoteller. Om ikke Puerto Rico faller i smak for deg, så kan vi også anbefale noen hoteller i Arguineguin som ligger like ved Puerto Rico. Du kan lese mer om de anbefalte hotellene i Arguineguin her. Arguineguin er en stille og rolig plass, og her vil du garantert finne mange nordmenn. Mange norske folk er bosatt i Arguineguin, og kanskje kjenner du noen som bor der også? Om du skal til Gran Canaria i vinterhalvåret, så er det mer populært blant nordmenn enn om du reiser om sommeren.

Her er et bilde som viser vakre Puerto Rico på Gran Canaria.

Vi i Spaniareiser ønsker deg lykke til på reisen, og legg gjerne igjen tips om Gran Canaria i kommentarfeltet som andre kan nyte godt av!

Forfatter

Skriv en kommentar