Hvis du skal besøke Gran Canaria, så er Arguineguin en plass som er verdt å besøke. Hvis du er ute etter en rolig ferie på Gran Canaria, er Arguineguin det perfekte feriemålet for deg. Arguineguin er kjent for å være en fiskerlandsby, og her lever du som turist sammen med lokalbefolkningen. Svært mange nordmenn ferierer i Arguineguin hvert eneste år, og det er også mange bosatte nordmenn der.

Hver tirsdag i Arguineguín er det markedsdag hvor du kan finne varer til en billig penge. Om vinteren utgjør nordmenn og andre turister en stor del av befolkningen i byen.

Vi i Spaniareiser ønsker her å gi våre lesere en oversikt over hvilke hoteller vi anbefaler i Arguineguin.

Dorado Beach Aparthotel

Dette er et vakkert hotell hvor du har utsikt mot havet fra rommet. Dorado Beach er et leilighetshotell som ligger like ved havet, og dermed også stranden. Hotellet har basseng, internett, minimarked, restaurant, bar og TV på rommet. Hvis du ønsker det kan du ligge på hotellet under hele ferien, for dette hotellet tilbyr alt du behøver. Hotellet har også en Spa-avdeling som ikke koster noe ekstra for hotellets gjester. (Det koster penger om du skal kjøpe tjenester som massasje). Dorado Beach Aparthotell kan anbefales på det varmeste av oss i Spaniareiser.

Dunas La Canaria

Det neste hotellet i Arguineguin vi kan anbefale er Dunas La Canaria. Dette hotellet ble åpnet i 1989, og fullstendig renovert i 2000. Ved dette hotellet er det gode tilbud om blant annet tennis, sauna, treningssenter, massasje, bordtennis, utendørs svømmebasseng og mye mer! Det som gjør dette hotellet spesielt er at det er mange palmetrær, som gjør det til et hyggelig hotell å nyte ferien på. Ferie i Spania tas til nye høyder om du bestiller overnatting på Dunlas La Canaria i Arguineguin.

Sunwing Resort Arguineguin

Det siste hotellet vi ønsker å anbefale i Arguineguin er Sunwing Resort. Dette hotellet ligger like ved stranden, og er perfekt for familiereiser. Noe som er spesielt med Sunwing Resort er kveldsshowene. Flere ganger i uken er det underholdning på scenen. På Sunwing Resort Arguineguin har du mulighet til å bestille All Inclusive. Da unngår man å måtte kjøpe inn mat til enhver anledning. Det er tilbud om lekeland og barneklubb for de minste, så dette er et hotell som kan anbefales for barnefamilier.

Forfatter

Skriv en kommentar