Malaga er en strategisk godt plassert by ved den spanske solkysten, Costa del Sol, noe som gjør at den også besøkes av et stadig voksende antall turister hvert eneste år. Selv om Malaga i seg selv ikke er noen utpreget turistby som sådan, har den mer enn nok å tilby for de som måtte besøke den, og en naturlig effekt av dette er et stadig økende antall hoteller og andre overnattingsmuligheter i byen.

Les også: 10 ting å gjøre i Malaga

Et populært hotell i Malaga er Don Curro, som ligger så midt i sentrum det overhodet er mulig å komme. Hotellet har god forbindelse til Malagas flyplass, og det er kun en kort spasertur til kjente severdigheter som Plaza Aduana og Katedralen i Malaga. Av fasiliteter finner man dem man forventer av et slikt hotell, med kabel-tv og trådløst internett på rommene, samt tilgang til gratis aviser og telefon. Rommene har også egen safe og minibank. Hotellet har selvfølgelig også sin egen restaurant og frokost er alltid inkludert i prisen.

Reiser man som familie kan hotell Molina Lario være et godt alternativ. Hotellet ligger i nærheten av flere kjente severdigheter i Malaga som blant annet Palacio Episcopal, Katedralen i Malaga og Malagas Amfiteater. Videre er det kort avstand til Calle Larios.

Hotellet har selvfølgelig alle de fasilitetene det skal ha, med kabel-tv, gratis trådløst internett, minibar og telefon på rommene. Som de andre hotellene har Molina Lario også sin egen restaurant, svømmebasseng med egen bar og en innendørs bar med lounge. På kveldstid er det mulig å bestille barnevakt, så de voksne kan nyte en kald drink i fred og ro på takterrassen eller i biblioteket hvis de skulle ønske det.

Hverken Molina Lario eller Don Curro tillater noen form for kjæledyr eller servicedyr, som for eksempel førerhunder for blinde, men det gjør derimot Hotel Petit Palace Plaza Malaga.

Hotellet Molina Lario i Malaga.
Hotellet Molina Lario i Malaga.

Hotel Petit Palace Plaza Malaga ligger sentralt nær stranden i Malaga, men ikke lenger unna selve byen enn at det er gangavstand til blant annet Plaza de la Constitucion og Alameda del Tajo. Amfiteateret og Katedralen ligger også innenfor hva man fint kan spasere til fra hotellet.

Hotellet har, som de andre hotellene, en hel rekke fasiliteter gjestene kan nyte god av. Kabel-tv og klimaanlegg på alle rommene, minibar, trådløst internett og pengeskap på rommet er bare noen av dem, og mot et tillegg i prisen kan man bestille frakt til og fra lufthavnen.

Ytterligere er hotellet tildelt fire stjerner og har en egen forretningsavdeling med datamaskiner og møterom til fri anvendelse. Det er alltid flerspråklige medarbeidere tilgjengelig på hotellet, og de er mer enn villige til å hjelpe til med planlegging av utflukter og bestilling av billetter hvis man ønsker det.

Vil man ha med seg kjæledyr er dette tillatt på enkelte av rommene, men disse rommene bør bestilles god tid i forveien, da de ofte er opptatt i høysesongen.

Room Mate Lola er et hotell som ligger i hjertet av Malaga, med kort avstand til strand, havnen i Malaga og katedralen. Dette hotellet ligger ikke så langt unna Hotel Petiz Plaza. To hoteller som begge ligger sentralt til i byen. Dette er et designhotell, og ikke av de billigste du finner. Bestiller du litt utenom turistsesongen kan du komme unna med en grei pris.

Forfatter

Skriv en kommentar