Gang på gang viser statistikkene at Mallorca er det mest populære reisemålet i Spania om sommeren. Svært mange som reiser til Mallorca er barnefamilier, og derfor har vi laget en artikkel med topp 10 familievennlige hoteller på Mallorca. Hotellene i denne artikkelen har de fasilitetene og tilbudene som en barnefamilie måtte ha behov for i løpet av ferieturen.

Finn aktiviteter på Mallorca hos GetYourGuide her

Skal du reise til Mallorca med barn, så bør du ta en nærmere titt på disse 10 hotellene på Mallorca. Ett av disse hotellene kan kanskje bli ditt oppholdssted under neste ferie?

Klikk her for å lese flere artikler fra Mallorca

Protur Biomar Gran Hotel & Spa

Er du ute etter en ferie på Mallorca hvor du bor på et ekte femstjerners hotell, så er Protur Biomar Gran Hotel & Spa hotellet for deg. Med en eksepsjonell service og fantastiske fasiliteter vil du og familien garantert få en flott ferie. Protur-hotellet ligger i den øverste prisklassen, og man må ofte booke hotellet lang tid i forveien. Som navnet tilsier, så er det muligheter for spa. Hotellet ligger i Sa Coma, helt øst på Mallorca. Sa Coma ligger et godt stykke lengre nord enn det mer kjente feriestedet Cala D’or.

Det er to utendørs svømmebasseng på hotellet samt ett innendørs basseng. Barnebassenget holder til ute. Det er også treningsstudio på hotellet.

Adresse for Protur Biomar Gran Hotel & Spa:

Carrer dels Baladres, 5, Sa Coma, Sant Llorenc des Cardassar.

Alcudia Pins i Alcudia

Reiser du til Mallorca med Star Tour, så vil Alcudia Pins være et av alternativene du har å velge mellom. Dette er et populært familiehotell i Alcudia som ligger like ved Playa de Muro-stranden. Dette er en hvit sandstrand, og bare en av mange flotte strender på Mallorca. Hotellet ligger 7 kilometer utenfor sentrum, men for en barnefamilie er det en flott beliggenhet.

Alcudia Pins er et leilighetshotell, og har store svømmebasseng inne på området. Her finner man små sklier og aktiviteter for de aller minste. Det går buss til Alcudia sentrum ikke langt fra hotellet.

Adresse for Alcudia Pins:

Carrer Canyes, 07458 Playa de Muro

Se flere hoteller i Alcudia

Viva Palmanova

Blue Star Viva Palmanova ligger i Palma Nova, som er en by like ved Magaluf på Mallorca. Ferie med barn og Magaluf like i nærheten kan man bli litt skeptisk til, men Palma Nova er et roligere område enn selve Magaluf. Viva Palmanova har barnebasseng med vannsklier, basseng for voksne og lekeplass for de minste. Hotellet ligger bare 200 meter unna stranden i Palma Nova.

Det er et profesjonelt personale som jobber på hotellet, og de vil være behjelpelig dersom du har spørsmål. Det er mulig å bestille all inclusive hos Viva Palmanova, men det er ikke utelukkende et all inclusive hotell.

Adresse for Viva Palmanova:

Avenida Cas Saboners, 07181, Palma Nova

Protur Bonaire Aparthotel

Skal du reise til Cala Bona som ligger på østkysten av Mallorca med barn, så bør du ta en nærmere titt på Protur Bonaire Aparthotel. Dette firestjerners hotellet ligger bare 200 meter fra havnen i Cala Bona, og er godt egnet for deg som reiser på ferie med barn.

Det store bassenget på hotellet designet som en elv er flott både for voksne og barn da det er forskjellige dybde. Protur Bonaire ligger like i nærheten av stranden, så vil du nyte solen og ta et bad er dette fullt mulig.

Adresse for Protur Bonaire Aparthotel:

Ctra Cala Bona-Costa los Pinos, 07559, Cala Bona, Mallorca

Playa Mar and Spa

Playa Mar & Spa er et firestjerners hotell som ligger bare 50 meter fra stranden i Puerto Pollensa. Her i Puerto Pollensa kan man virkelig slappe av og nyte ferien. Puerto Pollensa ligner litt mer på et typisk spansk sted, og ikke like mye et feriested som andre steder på Mallorca.

Hotellet Playa Mar and Spa har to svømmebasseng, hvor ett av disse er innendørs. Dermed perfekt for deg som reiser med litt mindre barn. Hører man på navnet til dette hotellet, så inngår det spa. Her kan man få profesjonell massasje etter en dag i sola. Playa Mar and Spa er et innbydende hotell hvor man kan nyte utsikten mot fjellkjeden Serra de Tramuntana samtidig som en tar et bad i det forfriskende Middelhavet.

Adresse:

Carrer de Formentor, 07470 Pollensa, Mallorca
Playa Mar & Spa er et vakkert og familievennlig hotell i Puerto Pollensa.
Playa Mar & Spa er et vakkert og familievennlig hotell i Puerto Pollensa. Foto: Marhotels.com

 Hotel Esplendido

Puerto de Soller er et populært feriemål for nordmenn som reiser til Mallorca. Dersom du er på utkikk etter et familievennlig hotell i denne koselige landsbyen, så bør du vurdere Hotel Esplendido. Selve hotellet ligger like ved stranden i Puerto de Soller, og har egen hage og utendørs svømmebasseng.

Det er mulig å bestille familierom med havutsikt for 2 barn og 2 voksne hos Hotel Esplendido. De er ofte fleksible, så tar man en prat med hotellet før man bestiller vil de nok finne en løsning dersom dere er 5 som reiser på tur.

Adresse:

Es Traves, 5, Puerto de Soller
Forfatter

Skriv en kommentar