Palma Nova er et populært turiststed på Mallorca og her har du mange hoteller å velge mellom, både nært stranden og litt mer tilbaketrukket. Her er våre 7 anbefalte hoteller i Palma Nova på Mallorca.

Noen av de mest populære hotellene i Palma Nova inkluderer ME Mallorca og Meliá Calviá Beach, men det finnes også flere hoteller i Palma Nova som vi anbefaler. Leser du videre, så kan du se våre topp 7 anbefalte hoteller i Palma Nova.

Prisene på hoteller i Palma Nova varierer på ulike faktorer som når på året du bestiller, beliggenhet og fasiliteter. En annen faktor som spiller inn er hvor mange man reiser sammen. Generelt er hotellprisene i Palma Nova ganske greie, men stiger selvfølgelig en del mot fellesferie på sommeren. Hvor fleksibel du er og hvor lang tid på forhånd du bestiller vil kunne ha en betydelig påvirkning på pris. Bestiller du en uke midt på sommeren, kan du måtte regne med å betale over 10 000 kroner per person for en ukes ferie.

Stranden Portonovo i Palma Nova på Mallorca
Portonovo-stranden i Palma Nova på Mallorca

Hotellstandarden i Palma Nova på Mallorca er generelt god og de fleste hoteller her har svømmebasseng. Du bør uansett være obs på at hoteller i Palma Nova kan være utsatt for en del festing ettersom Magaluf bare ligger et steinkast unna. I Magaluf er det fullt trøkk gjennom hele uken og mange velger å bo i Palma Nova grunnet den korte avstanden. De fleste hoteller i Palma Nova har liten toleranse for feststøy, så dersom man sier fra til hotellet vil det som regel bli slått ned på.

7 anbefalte hoteller på Mallorca

Vi har laget en liste over 7 anbefalte hoteller i Palma Nova på Mallorca slik at valget skal bli litt enklere når du besøker denne fine landsbyen på Mallorca.

 1. Zafiro Palace Palmanova. Dette femstjerners luksushotellet har en flott beliggenhet rett ved stranden, og har imponerende fasiliteter som et stort bassengområde, en spa-avdeling og flere restauranter. Rommene er moderne og stilige, og tilbyr alt du trenger for et behagelig opphold.
 2. ME Mallorca. Dette femstjerners boutiquehotellet ligger midt i Palma Nova, og er et flott valg for de som ønsker å være nær shopping, restauranter og natteliv. Hotellet har en stor utendørsbasseng, en solterrasse, et spa og flere restauranter. Rommene er stilige og moderne, og har flott utsikt over havet.
 3. Alua Hawaii Mallorca & Suites. Dette firestjerners familievennlige hotellet har en flott beliggenhet ved stranden, og tilbyr et stort bassengområde, et spa og en barneklubb. Rommene er lyse og romslige, og er utstyrt med alle moderne fasiliteter.
 4. Innside by Meliá Calviá Beach. Dette firestjerners hotellet ligger i nærheten av Palma Nova stranden, og har et stort utendørsbasseng, en solterrasse, et spa og flere restauranter. Rommene er moderne og stilige, og har flott utsikt over havet eller bassenget.
 5. FERGUS Style Palmanova. Dette firestjerners hotellet ligger i nærheten av Palma Nova stranden, og tilbyr et stort utendørsbasseng, en solterrasse og en barneklubb. Rommene er moderne og stilige, og har alle moderne fasiliteter.
 6. Hotel Son Caliu Spa Oasis. Dette firestjerners hotellet ligger i en frodig hage like ved stranden, og har et stort utendørsbasseng, et spa og en restaurant. Rommene er romslige og lyse, og har flott utsikt over havet eller hagen.
 7. Viva Palmanova & Spa. Dette firestjerners familievennlige hotellet har en flott beliggenhet nær Palma Nova stranden, og tilbyr et stort utendørsbasseng, et spa og en barneklubb. Rommene er romsl

Aktiviteter i Palma Nova på Mallorca

Palma Nova er en vakker liten landsby og du finner ikke så veldig mange fastboende her. Her finner du alt fra leilighetshotell til vanlige hoteller samt utleiemuligheter via tjenester som Airbnb. Når det kommer til aktiviteter i Palma Nova, så finnes det en lang rekke med ting du kan ta deg til i denne koselige landsbyen.

 • Vannsport. En av de mest vanlige aktivitetene i Palma Nova på Mallorca er vannsport. Her kan du leie vannscooter, prøve paraseiling, vannski og en lang rekke med vannaktiviteter. Alle disse aktivitetene finner du nede på stranden i Palma Nova.
 • Golf. En annen mulighet i Palma Nova er golf. I selve Palma Nova har du en minigolf-bane. Med bil kommer du deg til Golf Son Vida ved å kjøre i cirka 15 minutter. En annen golfbane som ikke ligger så langt unna Palma Nova er Golf Son Muntaner. Det tar cirka 13 minutter å kjøre dit. Så golfbaner finner du rett i nærheten av Palma Nova. Et perfekt utgangspunkt for deg som vil spille litt golf på Spaniareisen!
 • Spa. I Palma Nova er det flere muligheter for å dra på spa. En rekke hoteller er såkalte spa-hoteller, men du finner også steder på gateplan hvor du kan få god massasje. Prisene varierer, men er generelt en god del lavere enn i Norge.
 • Uteliv. Utelivet i Palma Nova er svært bra, men om du vil ta festingen til nye høyder, så finner du Magaluf bare en kort gåtur unna. Her er det et yrende natteliv som varer helt til morgenen!
 • Parker. Reiser du med barn til Palma Nova, så finnes det en rekke parker du kan tilbringe tid med familien i. Katmandu Park ligger i Palma Nova og det samme gjør Marineland Mallorca og Western Water Park (Magaluf er mer presist).
 • Shopping. Det er noen muligheter for shopping i Palma Nova, men vi anbefaler heller å ta turen til Palma eller et av kjøpesentrene som du finner på øya.
Forfatter

Skriv en kommentar