På utkikk etter anbefalte hoteller i Alcudia på Mallroca? Da har du kommet til rett sted. Vi vil guide deg gjennom noen hoteller du bør vurdere når du reiser til Alcudia på Mallorca.

Finn aktiviteter på Mallorca hos GetYourGuide her

Mallorca er en av de stedene som er mest populær blant nordmenn om sommeren. Alcudia er det mest populære feriestedet på Mallorca, og her har vi skrevet om noen anbefalte hoteller i denne vakre byen. Skal du bestille hotell i Alcudia må du regne med litt høyere priser enn andre byer i Spania. Det er faktisk billigere i Madrid og Barcelona om sommeren enn i Alcudia. Grunnen til dette er at mange legger sommerferien til Mallorca.

Son Jorda

Et hotell som ser strålende ut er Son Jorda. Fra utsiden ser det svært gammelt ut, men dette er med på å sette et vakkert preg på hotellet. Prisen for en hotellovernatting på Son Jorda i Alucida ligger fra 700 kroner og oppover om sommeren. Hotellet har et svømmebasseng med en grei størrelse, og der finner du også en bar.

Son Jorda er et lite hotell med bare 20 gjesterom, men er muligens et av de hyggeligste i Alucida. I nærheten av hotellet finner man Golf Son Gual, Golf Park Puntiro og Castillo de Alaro. Ellers kan vi anbefale et besøk innom Campanet-hulene som ikke er altfor langt unna Son Jorda-hotellet.

Adresse: Carratera de Sineu, km 22 Rubert Sencelles, Alcudia, Mallorca

BelleVue Club

BelleVue Club er et enormt stort hotell i Alucida, og har faktisk over 1400 gjesterom. Dette hotellet egner seg godt for barnefamilier, og det er store områder med svømmebasseng. Dette er egentlig et all-inclusive hotell, men det er også mulig å bestille bare hotellrommet på BelleVue Club. Hotellet har egen restaurant, kaffebar, bassengbar, nattklubb og takterrasse.

Hotellet BelleVue Club har 3 stjerner, og ligger like i nærheten av stranden i Alcudia. Andre attraksjoner i nærheten av hotellet er San Jaimes kirke, Albufera naturpark og Alcudia havn. Prisen for en hotellovernatting på sommeren er fra 900 kroner og oppover. Billigere på høsten, og før sommeren.

Adresse: Pedro Mas y Reus s/n Alcudia, Mallorca

Hotel Rei del Mediterrani

Et firestjerners hotell i Alucida som vi kan anbefale er Hotel Rei del Mediterrani. I og med at hotellet har fire stjerner, innebærer det at prisen er litt høyere enn på de andre hotellene. For en hotellovernatting hos Hotel Rei del Mediterrani må man som regel ut med over 1000 kroner for en natt, med mindre man bestiller pakkereise gjennom for eksempel Apollo.

Hotellet ligger nær stranden i Alcudia, cirka 2 kilometer ifra. Det er mulig å bestille bare hotellrom her, men man kan også velge all-inclusive. Hotel Rei Del Mediterrani er et middels stort hotell med 242 gjesterom. Alle rommene er utstyrt med air condition som er behagelig å ha, ettersom det ofte blir svært varmt på Mallorca om sommeren. Hotellet har et utendørs og et innendørs basseng. Hotellet har det meste man kan ønske seg inkludert treningssenter, gratis trådløs internett, bar og restaurant.

Adresse: Carrer Creuer, 14 Playa de Muro Alcudia, Mallorca

Bilde fra Hotel Rei del Mediterrani:

Hotel Rei Del Mediterrani

 

Vell Mari Hotel & Resort

Er du på utkikk etter et hotell i Alcudia med litt luksus, så bør du vurdere Vell Mari Hotel & Resort under ditt opphold på Mallorca. Dette firestjerners hotellet ligger nær stranden i Alucdia, og er et leilighetshotell hvilket innebærer at du kan lage middag selv. Mange liker å gå ut på restaurant når man er på ferie, og disse er vi helt enige med.

Det er 211 gjesterom på Vell Mari Hotel & Resort, og alle rommene har air condition. Alle rommene har også eget kjøkken, og om ønskelig kan man få massasje på rommet. Hotellet egner seg godt for barnefamilier da det har egen barneklubb, innendørs basseng og utendørs basseng. Regn med å måtte betale over 1000 kroner for en overnatting på dette hotellet.

Adresse: Carratera Arta-Alcudia, 127 Alcudia, Mallorca

Grupotel Amapola

Grupotel Amapola ligger i nærheten av stranden i Muro, som går under navnet Playa de Muro. Alle rommene på dette trestjerners hotellet er utstyrt med air condition. Som mange andre hotell i Alucida kan man velge mellom all inclusive eller bare hotellrommet uten mat og drikke. Prisene for overnatting hos Grupotel Amapola er fra 800 kroner og oppover per natt.

Det er utendørs basseng på hotellet samt et barnebasseng. For en matbit har også hotellet restaurant og bar/lounge. Det er balkong på alle rommene til Grupotel Amapola. Et hotell med en overkommelig pris, og kort vei til stranden.

Adresse: Urb. Las Gaviotas s/n Playa de Muro Muro, Mallorca

Les også vår reiseguide til Mallorca

JS Alcudi Mar

Dette firestjerners hotellet er litt dyrere enn noen av de andre hotellene vi har omtalt. Regn med å betale fra 1100 kroner og oppover for en overnatting på JS Alcudi Mar. Det er cirka 1 kilometer til Alcudia strand. Hotellet har utendørs basseng, badstue og boblebad, alt for at du skal nyte ferien din på Mallorca. Vil du nyte ferien, så har man også spamuligheter på dette hotellet.

Det er gratis trådløs internett på alle de 210 gjesterommene hos JS Alcudi Mar.

Adresse: Carratera Alcudia – Arta s/n Playa de Muro Muro, Mallorca

 

Bilde fra stranden i Alcudia:

Alcudia

Oppdatert januar 2022

Forfatter

Skriv en kommentar