Barcelo Castillo Beach Resort er et hotell som ligger i Caleta de Fuste, nærmere bestemt Antigua. Skal du på en feriereise til Fuerteventura er dette hotellet perfekt for deg og dine

Du kan lese mer om Fuerteventura her.

Hotellet ligger ved strandpromenaden til Caleta de Fuste, bare 7 kilometer fra Fuerteventura-flyplassen. Øya, som har blitt erklært som et UNESCO biosfærereservat, er vell kjent for sine 150 kilometer med paradisstrender med hvit og klar sand. I tillegg er Fuerteventura et kjent feriemål for windsurfere og andre vannsportaktiviteter.

Hotellet Barceloa Castillo Beach Resort distribuerer over 80 000 kvadratmeter med store bungalower, omgitt av herlig vegetasjon. Reiser du på en ferietur til Fuerteventura med partneren er dette hotellet et godt valg. Det egner seg godt for familier også.  Inne på hotellet finner du den gastronomiske restauranten «El Castillo», som har en stor kvalitetsbuffet. I tillegg er det restauranten «La Paella», som er en A-la-carte restaurant.

Bestiller du overnatting på Barcelo Castillo Beach Resort er vi ganske sikker på at du får en hyggelig ferie på Fuerteventura. Hotellet har en moderne standard, og maten som serveres er god. Legg gjerne igjen en kommentar om du har erfaring med Barcelo Castillo Beach Resort.

Barcelo Castillo Beach Resort i Antigua på Fuerteventura. (Rettighetene tilhører fotografen, Barcelo.com)
Barcelo Castillo Beach Resort i Antigua på Fuerteventura. (Rettighetene tilhører fotografen, Barcelo.com)

Oppdatert januar 2022.

Forfatter

Skriv en kommentar