Playa del Ingles er en by som ligger på sørkysten av Gran Canaria og hvert år ferierer mange tusen her, inkludert mange nordmenn. Det er drøssevis av restauranter å velge mellom i Playa del Ingles, men noen bør du styre unna. Vi har plukket ut noen restauranter i Playa del Ingles som tilbyr god mat og har overkommelige priser.

Mamma Mia

Mamma Mia ligger sentralt til på Yumbo-senteret og tilbyr italiensk mat av høy kvalitet. Dette er en perle av en restaurant og her får du virkelig valuta for pengene. Sammenlignet med andre restauranter på Yumbo-senteret stiller Mamma Mia i en egen klasse. Det er en forholdsvis liten restaurant, men det er med på å gjøre atmosfæren utsøkt. Den smakfulle maten du får på Mamma Mia er ikke dynget ned i saus, som du kan oppleve på andre restauranter i området. Ser du etter italiensk mat er en tur innom Mamma Mia noe du må sette av tiden til.

Adresse for Mamma Mia: Centro Comercial Yumbo, Lower Floor, Playa del Ingles

Restaurant Chez Vous

Chez Vous har gourmet-mat som smaker godt, og du trenger ikke tømme lommeboken for et måltid her heller. Du finner all mulig slags fiskeretter som for eksempel hummer og tunfisk. Har du først besøkt Restaurant Chez Vous en gang, så er det sannsynlig at du tar turen innom igjen. Med et hyggelig og profesjonelt personale vil du få god service her. Chez Vous er nok den beste restauranten i Playa del Ingles for fransk gourmet-mat.

Adresse for Restaurant Chez Vous: Avenida de Tirajana, Playa del Ingles

Restaurante Toscana

Restaurante Toscana er en restaurant med italiensk og internasjonale matretter som pizza, pasta og ulike biffretter. Vi i Spaniareise.com kan anbefale biff på denne restauranten, og tilbehøret er med på å gjøre måltidet perfekt. Poteter, gulerøtter og salat er av ypperste kvalitet. Gigi og Ariane driver restauranten, og de er stadig innom for å se til at kundene får det som de ønsker. Vi anbefaler å starte med hvitløksbrød før maten, det smaker helt perfekt!

Adresse for Restaurante Toscana: Avenida Estados Unidos, 47, Playa del Ingles

Wapa Tapa

Wapa Tapa er som navnet sier en tapasrestaurant, og er en perle som ligger på Yumbo-senteret. Vi anbefaler deg å bestille bord i god tid hvis du skal hit, for det er ofte fullt, spesielt på kveldene. Wapa Tapa er stengt på søndager, men holder åpent resten av uka. Med en god beliggenhet, service i ypperste klasse og utmerket mat anbefaler vi en tur innom Wapa Tapa for en god tapasmiddag. Det er mange spennende retter og prisene er ikke avskrekkende.

Adresse for Wapa Tapa: Yumbo Centrum, Playa del Ingles

Mr. Greek

En restaurant med gresk mat vi ikke kunne utelukke fra våre anbefaler av restauranter i Playa del Ingles er Mr. Greek. Med retter som stifado og kleftiko får du en gresk opplevelse i Playa del Ingles. Når du besøker Mr. Greek er det nesten som å være i Hellas, med utsøkt mat og en behagelig atmosfære. På Mr. Greek blir du ikke dratt inn i restauranten som du dessverre blir noen steder. Mr. Greek er mest sannsynlig en av de beste restaurantene på Gran Canaria for gresk mat.

Adresse for Mr. Greek: Avenida de Tirajana, Playa del Ingles

Har du noen restauranter å anbefale i Playa del Ingles? Del gjerne i kommentarfeltet!

Fra ørkenen i Maspalomas som ligger i nærheten av Playa del Ingles:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forfatter

Skriv en kommentar