Om du velger å feriere i Alicante i 2013 kan det være lurt å begynne å se på billetter allerede nå. Norwegian har svært mange billige billetter ute nå, og om du velger å reise i juni 2013 finner man gunstige billetter til under tusenlappen en vei. Reiser du for eksempel den 6. juni til Alicante, så er prisen kun kroner 659 kroner. Reiser du hjem igjen den 15. juni betaler du 462 kroner. I tillegg kommer et gebyr på 70 kroner for bagasje. Disse flyreisene er med avreise fra Gardermoen.

Om du skal bestille reise med Norwegian til Alicante, så kan det være lurt å unngå fellesferien, for da blir det fort dyrere. Om du booker hotell via Hotels.com, så kan du sikre deg ett hotell til en billig penge. Det kan ofte være billigere å bestille hotell og flybilletter selv, enn å bestille en pakkereise hos for eksempel Star Tour eller Apollo. Om man reiser til Alicante i slutten av august er det også mulig å finne billige flybilletter hos Norwegian. Om man for eksempel reiser fra Oslo til Alicante den 20. august med hjemreise den 31. august får man tur-retur billetter til under 1000 kroner. Det kan være smart å bestille så tidlig som mulig, for jo nærmere avgang, jo dyrere blir det.

Planlegger du å reise til Alicante, så lurer du kanskje på hvilke hoteller som anbefales på dette fantastiske stedet. Vi har tidligere skrevet om anbefalte hoteller i Alicante, og der finner du flere gode tips til hvilket hotell du skal velge. Når du skal finne billige flybilletter til Alicante, lønner det seg å sjekke med andre flyselskap enn Norwegian også, for å sammenligne de ulike tilbudene. Andre flyselskap som flyr til Alicante er KLM og SAS.

Her er et bilde fra flyplassen El Altet, som er flyplassen i Alicante:

El Altet flyplass Alicante

Forfatter

Skriv en kommentar