Om du planlegger feriereisen, så er Alicante et turistmål du absolutt bør ta en nærmere titt på. Vi i Spaniareise.com kan anbefale Alicante på grunn av dets mange vakre bygninger, herlige strender og hyggelige folk. Tidligere har vi i Spaniareiser skrevet om blant annet hva man kan gjøre i Alicante, anbefalte restauranter i denne vakre byen og hvilke hoteller vi kan anbefale.

Finn aktiviteter i Alicante og bestill hos GetYourGuide her

Alicante er et svært populært turistmål for nordmenn, og ligger på solkysten av Spania også kalt Costa del Sol.

Hvordan komme seg rundt i Alicante? 

I Alicante er kollektivtilbudet godt utbygd, og du trenger derfor ikke å bekymre deg for dette. Taxiprisene er heller ikke så stive, om det skulle være ønskelig. Når du kommer til flyplassen i Alicante, så vil det stå drosjer utenfor inngangshallen, og det går jevnlig busser. Enten om du skal til Calle La Dorada eller Plaza Manila, så vil det gå busser som stopper i nærheten av disse plassene. Alicante er også godt egnet for sykkelturer, og det er utbygde sykkelfelt i noen deler av byen.

Hoteller i Alicante

Det mangler ikke på hoteller i Alicante, og de fleste av hotellene har en høy standard sammenlignet med andre steder i Spania. Når du skal bestille hotell i Alicante er det flere muligheter å gjøre dette på. Om du skal dit på en charterferie har du mest sannsynlig allerede bestilt hotell. Om du derimot bare har flybillett til Alicante, er det flere muligheter for hvordan du kan bestille hotell. Vi anbefaler å bestille hotell gjennom Hotels.com, for da vil man kunne få en billig pris, samt god informasjon om hotellet.

Strender i Alicante

I Alicante finnes det mange strender, og vi i Spaniareiser vil her presentere noen av de mest populære strendene:

San Juan Stranden

Dette er den mest travle stranden i Alicante, med flest folk innom, og er den mest populære stranden i Alicante. Gjennom sommermånedene er San Juan Beach dekket med turister som slikker sol. Om du ser etter en stille og fredelig strand, er nok ikke San Juan Stranden noe for deg.

Urbanova Stranden – Saladares

Urbanova Beach er en av de lengste strendene på Alicantes sørlige kystlinje. Stranden er 16000 meter lang, og er på det meste 50 meter bred. Urbanova stranden er en av Costa Blanca-strendene, som du finner i kommunen Valenciania. Denne stranden er en strand av sand, og sanden er nesten gullfarget.

Restauranter i Alicante

Vi i Spaniareise.com har tidligere skrevet om restauranter i Alicante, og i den artikkelen kan du lese om våre anbefalte restauranter. Vi anbefalte fire restauranter, men selvfølgelig er det mange flere gode restauranter i Alicante enn disse. De fire restaurantene vi anbefalte var: Restaurant Estebans, Sofia’s Restaurant, Olive Tree Restaurant og Restaurant Piripi.

Lykke til på reisen til Alicante, og nyt den vakre naturen Spania og Alicante kan by på.

Her er et bilde fra en strand i Alicante, med et cruiseskip i bakgrunnen:

Forfatter

2 Kommentarer

  1. Jeg elsker å reise til Alicante i Spania. Pleier å reise til Alicante hvert eneste år i august. Jeg skulle likt å lest en artikkel om parker i Alicante. Det er svært mange parker her i byen, og disse er svært vakre. Parque El Palmeral er en park jeg pleier å våre i ofte.

    Det er deilig å være norsk i Alicante sier ihvertfall jeg og min familie!

  2. Pingback: Billige flybilletter til Alicante med Norwegian | Spaniareiser, ferie i Spania, din guide til Spania

Skriv en kommentar