Alicante er et populært reisemål for nordmenn, og derfor vil vi i Spaniareise gi deg en oversikt over de restaurantene vi kan anbefale i Alicante. Når du er på ferie bør du unne deg litt dyrere mat enn hva du er vant til i Norge. Her er oversikten over våre anbefalte restauranter:

Finn aktiviteter i Alicante og bestill hos GetYourGuide her

Restaurant Piripi

Dette er en restaurant for deg som er glad i sjømat. Hver dag mottar Piripi fersk sjømat fra markedet i Denia. Denne restauranten er eksperter på ris og tapas. Hvis du liker tapas skal du ikke være redd for at det er for få tapasretter på denne restauranten. Det er ikke bare maten som er bra på denne restauranten. Personalet gir deg god service, og det er en koselig atmosfære hos Piripi. Det eneste negative vi kan som om Piripi er at prisen er litt høy, men den gode maten veier opp.

Les også: 5 forslag til ting å gjøre i Alicante

Restaurant Estebans

Hvis du leser om Restaurant Estebans på nettet vil du finne en rekke positive omtaler. Estebans er en liten restaurant som tilbyr delikat mat til en overkommelig pris. Estebans er en familiedrevet restaurant, og det gjør at det blir et litt mer personlig preg over besøket. Det er god service, og maten skal være utsøkt!

Sofia’s restaurant

Den tredje restauranten vi kan anbefale i Alicante er Sofia’s restaurant. Maten hos denne restauranten er ikke bare god å spise, den ser faktisk bra ut også. Er du glad i cocktails, så har de et rikt utvalg av dette som kan nytes etter maten. Som regel går det greit å få bord på denne restauranten, men i høysesongen kan booking være nødvendig. Man får god verdi for pengene om man besøker Sofia’s restaurant. Hvis du ønsker vin til maten, koster det ikke allverden. Mange omtaler denne restauranten som en av de beste i byen.

Olive Tree Restaurant

Den fjerde og siste restauranten vi vil anbefale i Alicante er Olive Tree restauranten. Olive Tree har utmerket mat, service og ikke minst atmosfære. Mange sier at det er et «must» å besøke Olive Tree Restauranten om du er i Alicante. Det er god valuta for pengene på denne restauranten sammenlignet med en del andre restauranter i Alicante. Hvis du skal besøke Olive Tree må du passe på at du ikke forveksler den med The Olive Tree Deli, som ikke er fullt så bra som Olive Tree.

Selv om vi har valgt å anbefale 4 restauranter i Alicante, så finnes det en lang rekke med gode restauranter som vi ikke har nevnt. De 4 restaurantene som vi valgte å skrive om tilbyr god mat, til en helt grei pris. Selv om disse 4 restaurantene er gode, så kan du kanskje finne restauranter som er bedre, om du leter godt!

 

Forfatter

1 Kommenter

  1. Mener å huske at de hadde Olive Tree en annen plass jeg besøkte i Spania. Kan det stemme?

Skriv en kommentar