Er du en fotball fan og har Real Madrid FC som en av dine favorittlag? Da bør du ikke gå glipp av mulighetene til å få sett stadion de har. Du kan selvfølgelig også dra på kamp om det er tilfelle mens du er der, men en rundtur gjennom hele stadioen er det ikke mange som klarer å gjennomføre da.

Selve stadioen heter Santiago Bernabéu, noe du sikkert viste om du var en fan. Du kommer deg lett frem dit ved å ta metroen i Madrid. Metro er det samme som T-bane. De har både guidede turer der og muligheter for deg til å bare ta deg en tur innom for å se selv.

Alt du trenger å gjøre for å få tatt deg en rundtur er å møte opp utenfor stadioen mellom klokken ti og halv åtte på alle dager utenom søndag, hvor det kune er åpent fra halv elleve til halv syv. Deretter må du kjøpe deg en billett fra billettluken på utsiden. Det er luke nummer 10 som har besøkspassene. Du vil finne lukene lett siden de er godt markert, så ikke vær redd for å ikke finne frem. Når du skal gå rundt på stadioen og har valgt en tur uten en guide så vil du få utdelt et hefte som er på spansk og engelsk. Denne vil vise deg veien rundt på stadioen og forteller deg litt om stedene du befinner deg. Skal du derimot ha med deg en guide så må du ta kontakt med stadioen på forhånd og førhøre deg om turer, men skal du arrangere en guidet tur for en gruppe så må dere være over 20 stykker, noe som lett skal gå om dere er en stor gjeng eller en skoleklasse.

Du vil få se alt av stadioen på denne turen, så det er vel verdt et besøk. VIP loungen vil du passere med god utsikt over hele banen i tillegg til at du faktisk får gå igjennom garderobene som en ekte spiller ville gjort og ut mot selve banen. En opplevelse for livet. Nyt den!

Her er et bilde av Santiago Bernabéu, som er Real Madrid sin fotballstadion. 

Om du ikke interesserer deg for fotball, så kan kanskje en shoppingtur i Madrid være noe for deg? Se litt lengre ned for relaterte innlegg.

Forfatter

Skriv en kommentar