Madrid er som kjent Spanias hovedstad. Selv om dette er hovedstaden i landet er det fortsatt akseptable priser på det som er å få kjøpt der. Selvfølgelig vil det være noe dyrere siden det er hovedstaden og en veldig populær plass som mange lokale innbyggere og turister oppsøker, men for oss nordmenn er det fortsatt rimelig i forhold til Norge.

Er du interessert i forskjellige merker når du skal på sko og klesshopping så vil du fort merke at mange av de samme merkene som her hjemme også finnes i Madrid.I tillegg til det så er det også her som i andre sørlige destinasjoner ukentlige markeder hvor du kan få tak i nesten alt mulig. I Madrid så er det største markedet i LaLatina El Rastro.

Innimellom all shoppingen så må en sliten kropp ha energi. Hva er vel ikke bedre enn litt rødvin og tapas til overkommelige priser? For Madrid holder seg godt under Barcelona sine priser, så du vil også få et godt måltid til å kunne styrke deg på før shoppingen bærer videre.

Blir du lei av å shoppe i gatene og på markedene så har også Madrid er handlekjeden Corte Ingles stedet å dra. Her vil du finne alt mulig fra klær til hverdagslige ting som en normal innbygger kan trenge i hjemmet. Litt avkobling blir det også å gå inne. Trenger du mer avkobling er det ikke langt i mellom Starbucks kafeene, de ligger tett i tett i sentrum og kan gi deg en oppkvikkende kaffe når du måtte trenge det. Lykke til med å finne et kupp i Madrid!

Her er et bilde av en kirke i Madrid, hovedstaden av Spania:

Se flere artikler om Spania litt lengre ned.

Forfatter

Skriv en kommentar