Alicante er en verdenskjent by for strendene som er mange mil lange. Hvis du skal på en feriereise til Alicante må du oppleve de fantastiske fjellene, det gode været, palmetrær og de mange attraksjonene som finnes i Alicante. Alicante har en populasjon på omtrent 300. 000, og er derfor en ganske stor by for mange nordmenn. Det er stor turistaktivitet i Alicante, og sjansen for at du møter på en nordmann er relativt stor.

Finn aktiviteter i Alicante og bestill hos GetYourGuide her

Hvis du skal besøke Alicante kan gåturer være en fin måte å nyte solen på, samtidig som du får trim. Explanada de España er hovedgaten i Alicante, og er en av favorittplassene for folk å ta en spasertur. På begge sidene av gaten er det palmetrær som gjør det til en hyggelig gåtur. Hvis du liker å gå langs strandpromenaden kan en gåtur langs Postiguet stranden være noe for deg. Postiguet beach ligger inne i Alicante, og er en hyggelig strand med mange palmetrær. En fin opplevelse hvis du skal gå deg en tur alene eller sammen med partneren din.

Les om billige hoteller i Alicante her

Det er viktig at du skaffer deg et bra hotell når du skal tilbringe ferien din på Alicante. Vi i Spaniareise vil her bringe deg en oversikt over noen hoteller vi vil anbefale i den skjønne byen Alicante:

Hotell Melia Alicante

Det første hotellet vi vil anbefale er firestjerners hotellet Melia, som er et leilighetshotell. Melia hotellet i Alicante er et moderne leilighetshotell, som ligger bare 50 meter fra casinoet og 100 meter fra Alicantes historiske sentrum. Santa Barbara slottet ligger bare 800 meter fra hotellet. Etter hva du har lest nå, så skjønner du sikkert at lokaliteten til hotellet ikke kunne ha vært bedre. Hotell Melia ligger midt i smørøyet av Alicante. Melia er et stort hotell, som har 544 gjesterom tilgjengelig. Det er en rekke fasiliteter ved hotellet, som for eksempel; Svømmebasseng, tilbud om massasje, innendørs svømmebasseng, sauna-rom og frisør. Ikke nok med det, så ligger stranden bare 50 meter fra hotellet. Liker du shopping, så er kjøpesenteret bare 600 meter unna.

Tryp Gran Sol Alicante

Det neste hotellet i Alicante vi kan anbefale er Tryp Gran Sol. Dette er også et firestjerners hotell, som ligger i hjertet av Alicante. Hotellet ligger rett ovenfor sjøen, og Tryp Gran Sol gir deg en fantastisk utsikt over byen. Dette hotellet er en god del mindre enn Hotell Melia, men lever likevel opp til forventningene av de fire stjernene. Hotellet har 123 rom, og alle rommene har blitt renovert de siste årene. Profesjonell service og mye verdi for pengene gjør dette til et førstevalg for mange som skal feriere i Alicante. Du har tilgang til internett, air condition, telefon, minibar, pengeboks, romservice, barnevaktstjeneste, restaurant, en bar og mye mer på Tryp Gran Sol i Alicante.

AC Hotell Elda

AC Hotell Elda er et hotell med gratis tilgang til trådløs internett, og 93 rom. AC Hotell Elda er ikke et hotell bare for de som ønsker å feriere, men det er et perfekt hotell for forretningsreiser. Hvis du planlegger å avholde et møte på dette hotellet i Alicante kan de tilby møterom, teknisk kundestøtte og mer om du ønsker det. AC Hotell Elda er et profesjonelt hotell, og hotellet tilbyr blant annet helsestudio og bibliotek. For en natt kan du få prisen så billig som ned i 500 kroner om du er heldig. Selv om dette er et firestjerners hotell, så koster det ikke skjorta.

Her er et bilde fra inngangen til Hotell AC Elda i Alicante:


Her er et bilde fra Alicante, som viser en vakker strand:

Forfatter

2 Kommentarer

  1. Jeg besøkte Alicante sommeren 2010, og det må jeg si var et av de beste feriemålene jeg har vært på. Vi overnattet hotell Melia, og ble imponert over servicen. Ikke noe å si på fasilitetene hos Melia hotell i Alicante!

  2. Pingback: Anbefalte hoteller i Alicante

Skriv en kommentar