Alicante er et av de mest populære feriemålene for nordmenn i Spania, og ligger i regionen Costa Blanca. Her finner du oversikt over billige hoteller i Alicante, som du kan bestille gjennom vår samarbeidspartner Hotels.com. Prisene per natt i Alicante i september starter på 240 kroner, så her er det mulig å gjøre et skikkelig kupp! Vi har tidligere skrevet om anbefalte hoteller i Alicante, hvor du vil finne omtaler av noen utvalgte hoteller i Alicante.

Finn aktiviteter i Alicante og bestill hos GetYourGuide her

Her vil vi liste opp noen billige hoteller i Alicante:

Hotel San Remo 

Hotel San Remo i Alicante er det hotellet som er billigst på Hotels.com. Du betaler 241 kroner for en natt på dette hotellet. Da sier det seg selv at man kun tenker pris om man bestiller på dette hotellet. Dog kan Hotel San Remo tilby gratis trådløs internett, og det ligger ganske sentralt til. Det er kort vei til Santa Barbara Slottet og Mercado Sentral.

Hotel Goya

Hotel Goya er et rimelig hotell i Alicante som du betaler 313 kroner for en natt i september. Alle 84 rommene på Hotel Goya er utstyrt med air condition. I fellesområdene har alle tilgang til trådløs internett. Til å være et så billig hotell har Hotel Goya en topp beliggenhet. Med under 1 kilometer til Alicante sentrum er du sikret alskens restauranter og butikker i nærheten.

Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan

Dette hotellet betaler du 334 kroner for en natt i september. Fasiliteter som kan nevnes på Holiday Inn Alicante er utendørsbasseng, treningsstudio og badstue. Du skal ikke være redd for å mangle strandliv om du velger dette hotellet. Almadraba-stranden og Albufereta-stranden ligger begge i nærheten av Holiday Inn Alicante. Det er kort vei til kjøpesenter, og hotellet har 4 stjerner. 334 kroner for en natt på et firestjerners hotell er ikke alltid så lett å finne!

Hotell Melia Alicante

Dette hotellet er kanskje litt i overkant for hva man kan kalle billig. En natt i september på Melia Alicante koster 758 kroner, men det er kanskje verd det? Hotellet ligger så og si på stranden, og har en frokost som mange skryter av. Bor du på Melia Alicante har du mange utflukter i nærheten, som for eksempel Santa Barbara slottet. Melia Alicante er et av de større hotellene, med 544 gjesterom.

Her er et bilde av Melia Alicante:

Hotel Melia Alicante

Eurostars Lucentum

I september betaler du 511 norske kroner for en natt på Eurostars Lucentum hotell via Hotels.com. Det kan lønne seg å sjekke priser på Hotels.com før du bestiller en pakkereise. Det kan lønne seg å sjekke flybilletter for seg selv, og hotell for seg selv hos Hotels.com for å sammenligne beste priser. Eurostars Lucentum som er et billig hotell i Alicante ligger nær Postiguet-stranden, havnen i Alicante og Mercado Sentral. Dette hotellet har gratis trådløst internett i fellesområdene, og man har inkludert både badstue og treningssenter. Eurostars Lucentum er et relativt stort hotell med 169 gjesterom.

I Alicante finner du hoteller i alle prisklasser. Her er et hotell i den øvre prisklassen, Hotel Villa Gadea:

Hotell Alicante

 

Forfatter

4 Kommentarer

 1. Alicante ligger IKKE på Costa del Sol, men på Costa Blanca! Det er nesten 500 km mellom Alicante og Malaga som er Costa del Sol.

  Alicante er et populært feriemål, men nordmenn ferierer helst nord eller sør for Alicante. Flyplassen er nok mer populær blant nordmenn enn byen. Synd, for Alicante er en vakker by!

 2. Hei Randi.

  Takk for at du sier ifra. Selvfølgelig ligger ikke Alicante på Solkysten. Det er nå rettet 🙂

  Torrevieja er ihvertfall svært populært blant nordmenn.

  – Erlend

 3. Bodde på Melia i sommer, og kan personlig anbefale dette. Mange hoteller å velge mellom i Alicante-regionen, svært mange gode også.

 4. Kan anbefale Melia hotellet som ligger i Alicante. Bestiller man god tid i forveien er ikke prisen så ille via Hotels.com.

Skriv en kommentar