Cadiz er en by helt sør i Spania med ikke altfor lang avstand til Gibraltar. I Cadiz er det en rekke hoteller å velge mellom, og vi har noen hoteller å anbefale til deg her. Vi anbefaler hoteller i ulike prisklasser slik at du har noen å velge blant. Våre anbefalte hoteller har varierende standard, men alle er greie hoteller som du fint kan overnatte på.

Vi anbefaler at du leser vår artikkel om å feriere i Cadiz, så danner du deg et inntrykk av hva du kan oppleve i denne flotte byen som alt for få nordmenn har oppdaget.

Hotel La Catedral

Ønsker du å bo i Gamlebyen når du er i Cadiz, så er Hotel La Catedral et hotell å foretrekke. Den unike utsikten over katedralen fra det lille svømmebassenget på taket av hotellet er en opplevelse i seg selv. Det er gjennomtenkt at det er et svømmebasseng på toppen her, og her kan du nyte sola i det vakre været som pleier å være i Cadiz.

Det tar litt over 10 minutter å gå til stranda fra La Catedral, så det anbefales å bringe nok badeklær hvis du skal bo på dette hotellet. Mercado Central er et marked som ligger bare 300 meter fra hotellet og dette bør du ta turen innom i løpet av ditt opphold i byen. Det er fine rom på hotellet og kunne kanskje fortjent mer enn tre stjerner. Prisen for et dobbeltrom på Hotel La Catedral er fra 800 kroner og oppover per natt.

Hotel La Catedral

Barcelo Cadiz

Vil du bo på et firestjerners hotell til en overkommelig pris, så er Barcelo Cadiz et hotell du bør se nærmere på. Barcelo er forøvrig en stor hotellkjede i Spania, og har for eksempel hotell på ferieøya Fuerteventura også. Er du heldig, så kan du få en overnatting på dette flotte hotellet til 700 kroner for ei natt. Det er ikke verst for et hotell med en så god standard som dette.

Hotellet har nærmere 100 gjesterom, og ligger i hjertet av Cadiz. Det er restaurant, kafé og lounge inne på hotellet. Victoria-stranden er i gangavstand fra hotellet. Det er selvfølgelig wi-fi, som på de aller fleste andre hoteller har nå til dags. Man kan få frokost på hotellet dersom dette er ønskelig.

Patagonia Sur

Patagonia Sur er et lite men koselig hotell i sentrum av Cadiz. Det er kun 16 gjesterom her, men det er likevel et flott hotell for å utforske byen til en overkommelig pris. En hotellovernatting på Patagonia Sur koster fra 600 kroner og oppover per natt på sommeren. Fra hotellet har du kort avstand til katedralen og Torre Tavira (tårnet).

Hotellet har tre stjerner, men holder likevel en grei standard. Hotel La Catedral som vi skrev om tidligere er på sin side litt finere enn dette hotellet, men hotellet fortjener nok tre stjerner likevel. De besøkende som har evaluert hotellet via Tripadvisor er ihvertfall svært fornøyd med hotellet. Patagonia Sur oppnår 4,1 av 5 poeng av Tripadvisor sine brukere som har besøkt hotellet.

Hotel Monte Puertatierra

Hotel Monte Puertatierra er et firestjerners hotell beliggende sentralt i Cadiz med totalt 98 innbydende gjesterom. Det er bare noen meter til stranda, og katedralen i Cadiz ligger bare litt over en kilometer unna hotellet. Prisen for en overnatting på dette hotellet er fra 900 kroner og oppover på sommeren. Dette er den dyreste tiden, så man kan nok få det billigere før ferien.

Hotellet har trådløst internett, air condition, bilutleie, safe i resepsjonen og en døgnåpen resepsjon. Har du leiebil, så er det fullt mulig å parkere hos hotellets ubetjente parkeringsplasser.

Playa Victoria

Foto: palafoxhoteles.com
Foto: palafoxhoteles.com

Playa Victoria er et hotell som ligger rett ved strandkanten, og er et ypperlig hotell for deg som ønsker en strandferie i Cadiz. Hotellet har nærmere 200 gjesterom, trådløs internett, frokost (mot tillegg), parkering, utendørs basseng, restaurant, 2 barer og konferanselokaler. Dette er et firestjerners hotell, og på grunn av sin ypperlige beliggenhet må man regne med å betale litt mer for en overnatting på dette hotellet.

Det er cirka 3,5 kilometer til Cadiz katedral og 4 kilometer til Plaza de España. Man har dermed gåavstand til det meste, og vil man ta et bad, så kan man alltids gjøre det i bassenget eller på stranden som ligger bare noen meter fra hotellet.

Velger du et av disse fem hotellene, så er man i hvert fall ganske trygg på at man har valgt et hotell med god standard og hyggelig personale.

Forfatter

1 Kommenter

  1. Hei,
    Lurer på om det er noen erfaringer til hvilke av byer i Andelucia område som man kan oppleve mest av spanske kultur, flamenco, strandliv, Fiesta m.m?
    Også for de som ønsker å ha feriehus i Andelucia å å ha nær kontakt med spanjoler mtp. å lærer språket, kultur etc.
    Setter pris på tilbakemelding på dette.

Skriv en kommentar