Enten man liker det eller ei, så er det et faktum at det finnes svært mange barer rundt om på Gran Canaria. I denne artikkelen har vi fokusert på de beste barene i Playa del Ingles og Puerto Rico, som begge er to populære feriemål for nordmenn på tur til denne vakre øya.

Finn aktiviteter på Gran Canaria og bestill hos GetYourGuide her

Wig Wam, Puerto Rico

Dette er en amerikansk-inspirert cocktailbar som serverer god belgisk øl i koselige og komfortable omgivelser. Her har du mulighet til å kjøpe deg en cocktail å sette deg på Wig Wam sin terrasse eller bare nyte en belgisk øl. Huset sin cocktail anbefaler vi å teste. Denne består av banan-rom, malibu, kiwi, grenadin, pisang ambon, fløte og appelsinjuice.

Heia Norge Bar, Puerto Rico

Heia Norge Bar er stedet du skal legge turen om du ønsker å treffe andre nordmenn og få deg noe godt å drikke/spise. I juletidene er det mulig å få julemat på Heia Norge Bar, så feirer du jul på Gran Canaria, så er det faktisk mulig å få norsk mat også her. Det er ofte live musikk på denne baren, og i mange tilfeller er det stapp fullt her. Skal du ha bord, så kan det ofte være lurt å være tidlig ute på Heia Norge Bar.

Puerto Rico Gran Canaria

Ricky’s Cabaret Bar, Yumbo-senteret, Playa del Ingles

Har du lyst til å få en morsom opplevelse når du besøker Playa del Ingles, så bør du ta turen innom Ricky’s Cabaret bar på Yumbo-senteret. Dette drag-showet vil nok få deg til å le, og du skal heller ikke se vekk i fra at du blir dratt med inn i showet selv også! Her får du servert mye forskjellig drikke, og gjerne med noe snacks til.

The Eiffel Bar, Playa del Ingles

Denne baren åpnet dørene i 2011, og har på kort tid opparbeidet seg stor popularitet blant mange nattelivselskere på Gran Canaria. Her får man alkohol av god kvalitet, om man skulle ønske det eller man kan bare slappe av med alkoholfrie drikker. Beliggenheten til Eiffel Bar er i Playa del Ingles,  og eierne er et hyggelig par fra Frankrike. Fabien og Oliver heter driverne av baren, og de sørger for å ha et bredt spekter av drinker tilgjengelig i baren.

La Azotea de Benito Cocktail Bar, Las Palmas

Det er ikke så alt for lenge siden La Azotea de Benito Cocktail Bar åpnet dørene i gamlebyen i Las Palmas, Gran Canarias hovedstad. Fordelen med denne cocktail-baren er at den befinner seg på et tak, og man har med andre ord en helt annen utsikt enn mange andre barer i Las Palmas og på Gran Canaria forøvrig. Ideen med La Azotea de Benito er å tilby svært gode cocktailer med fokus på høy kundeservice.

Kundeservicen er nok noe du kommer til å legge merke til om du besøker La Azotea de Benito. Her er det ingen som ikke skal føle seg tatt vare på! Prisene hos denne cocktail-baren in Las Palmas er middels, altså verken høy eller lav.

Les også: Shopping i Las Palmas

Det er nok ulike pianobarer som kan anbefales på Gran Canaria også, og The Black & White Pianobar i Puerto Rico er en av dem som kan nevnes. Ellers har Playa del Ingles svært mange barer å by på, og her finner man som regel noe for enhver smak.

Hva er din favorittbar på Gran Canaria?

Forfatter

Skriv en kommentar