I Playa del Ingles på Gran Canaria finner man en rekke hoteller å velge blant, og et av disse er Hotel Riu Papayas. Dette hotellet er et luksuriøst spansk hotell med en fantastisk standard. Dersom du vil unne deg selv litt luksus under feriereisen til Gran Canaria, så bør du ta en nærmere titt på Hotel Riu Papayas.

Playa del Ingles er et koselig feriested på Gran Canaria med mange restauranter å velge blant, samt en vakker strand. Nærheten til «ørkenen» på Gran Canaria gjør at man raskt kan ta seg en spasertur ut i naturen.

Mange nordmenn velger å reise til Gran Canaria på vinteren, hvilket innebærer at prisene på hotell er lavere. Hotel Riu Papayas kan man få for 5-600 kroner dersom man er heldig og bestiller på riktig tidspunkt. Se priser hos Hotels.com her

Hotel Riu Papayas
Foto: Riu.com

Selve hotellet har et stort utendørs svømmebasseng som man kan ta seg en dukkert eller to i. I tillegg til det store svømmebassenget har hotellet eget basseng for barna. Riu Papayas i Playa del Ingles har 203 gjesterom, og alle disse har minbar og safe. På rommene har man en rekke kanaler å velge mellom ettersom det er satellitt-TV. Det er trådløs internett på store deler av hotellet, noe som kan være kjekt å ha i disse internettider.

Et hvert hotell med respekt for seg selv må ha en restaurant. Det luksuriøse hotellet Riu Papayas er selvfølgelig ikke et unntak. Her har du tilgang på god mat tilberedt på en fantastisk måte. Kokkene her har lagd mat en del ganger før, og det merkes! Det er mange andre restauranter å velge blant i Playa del Ingles, se noen av våre anbefalte restauranter her.

 

Vil du lese alle våre artikler fra Gran Canaria? Klikk her

Forfatter

Skriv en kommentar