Alicante er en av nordmenns store favoritter for ferie, og det er ikke uten grunn at denne byen er så populær. Med flotte strender og skjønne naturomgivelser er Alicante et enkelt valg for ferien. Vi har funnet 5 billige hoteller i Alicante for deg som planlegger en ferie hit.

Finn aktiviteter i Alicante og bestill hos GetYourGuide her

Hotel Maya

Leter du etter et hotell med kort avstand til stranda, og som i tillegg er ganske rimelig, så bør du ta en titt på Hotel Maya. Hotellet ligger like ved Postiguet-stranden, og egner seg dermed godt for en badeferie i Alicante. Hotel Maya ligger i sentrum av Alicante, og er et av de få hotellene i sentrum som har basseng.

Hotel Maya er et ganske stort hotell, og de 194 gjesterommene har safe, air condition og gratis aviser. Hotellet har 3 stjerner, og har en familievennlig stil. Prisen for en overnatting på Hotel Maya ligger på 600-800 kroner, litt dyrere dersom man bestiller i den travleste perioden.

Bilde av Hotel Maya:

Hotel Maya

Abba Sentrum Alicante Hotel

Det er ikke ofte man finner firestjerners hotell til litt over 500 kroner, men dersom du velger Abba Sentrum Alicante Hotel er det prisen i midten av august. Abba Sentrum ligger et lite stykke fra stranda, men det tar ikke så alt for lang tid å komme seg dit. I nærheten av hotellet finner man El Corte Ingles kjøpesenteret, Bulevar Plaza og Mercado Central. Det er gratis trådløs internett for hotellets gjester.

Tryp Ciudad de Alicante Hotel

Tryp Ciudad ligger i samme prisklasse som Hotel Maya, cirka 600 kroner for en natt. Dette hotellet har 3 stjerner, og ligger i nærheten av Playa del Postiguet. Andre attraksjoner i nærheten av Tryp Ciudad er Mercado Central og Gravina museum. Det er gratis trådløs internett på alle de 70 gjesterommene hos Tryp Ciudad. Frokosten på Tryp Ciudad kan anbefales, og personalet på hotellet er behjelpelig dersom du skulle trenge hjelpe med noe.

Explanada Hotel

Explanada Hotel er et billig hotell i Alicante hvor man betaler litt i overkant av 500 kroner for en overnatting. Santa Barbara slottet og Postiguet-stranden ligger ikke langt unna hotellet. Hotellet egner seg dermed bra hvis du skal til Alicante for sol og bading. Hotellet har 3 stjerner, og ligger svært sentralt til i Alicante. Hotellet har en deilig frokost som serveres daglig, mot et tillegg.

Les også om våre anbefalte hoteller i Alicante

Secrotel AG Express

Et svært rimelig hotell i Alicante som du ofte må ut med bare noen hundrelapper er Secrotel AG Express. For datoen 18 august til 19 august som vi sjekket, kostet det bare 304 kroner for en overnatting hos Hotels.com. Dette hotellet har tilknytning til flyplassen Palmeral de Elche, så den egner seg ikke å tilbringe hele ferien her. En natt før flyet skal gå kan være greit dersom flyet går svært tidlig på morgenen.

I nærheten av Secrotel AG Express finner du Altamira-palasset, Alenda golfbane og Santa-Maria basilikaen.

Forfatter

Skriv en kommentar