Vi viser deg vei, slik at du finner leiebil på Mallorca til en rimelig pris. Det er drøssevis av leiebilselskaper å velge mellom, og å finne fram i prisjungelen er ikke alltid så lett. Det er fullt mulig å leie bil på flyplassen i Mallorca, og levere den inn en annen plass senere.

Finn aktiviteter på Mallorca hos GetYourGuide her

Vi anbefaler alle som reiser til Mallorca leiebil, fordi du da får oppleve så mye mer av øya. Skal du utforske de ukjente strandperlene på Mallorca, så kan ene leiebil hjelpe deg rundt. Alle de store leiebilselskapene som Avis, Hertz, Sixt og Europacar er representert på Mallorca. For en leiebil på Mallorca behøver du ikke betale mer enn 200-300 norske kroner dagen hvis du bestiller på forhånd.

Vi i Spaniareise.com kan anbefale Ebookers.no, dersom du ønsker å bestille leiebil på Mallorca før avreise. Det er mange fordeler ved å bestille leiebil før du reiser på ferie til Spania, blant annet at prisen blir rimeligere. En annen fordel er at du slipper å tenke noe mer på leie av bil, når du har lagt inn bestillingen hos Ebookers.no. Alt er da klart til du kommer fram.

Fordelen med å benytte en tjeneste som Ebookers, er at tjenesten sammenligner mellom alle leiebilselskapene på Mallorca, og finner den rimeligste prisen for deg. Man velger selv hvor bilen skal hentes og leveres. Ebookers.no er enkelt, og ikke minst rimelig!

Vi anbefaler å bestille gjennom et anerkjent leiebilselskap når du skal bestille leiebil på Mallorca. Dermed er du sikret en ny bil, og ikke minst god kundeservice. Velger man en liten, lokal aktør, har man ikke den samme garantien som om man for eksempel velger Avis. Hertz og Avis har avdeling i mange land, og de er kjent for å ta kundene sine på alvor.

Et sted vi kan anbefale deg å kjøre hvis du leier bil på Mallorca er Port de Sóller. Dette er en koselig liten landsby, med en vakker strand. Her er et bilde fra Port de Sóller:

Mallorca

 

Forfatter

Skriv en kommentar