Playa de Las Catedrales er stranden som nesten ikke er tilgjengelig når tidevannet er høyt, og er omfavnet av naturlige buer, klipper og grotter. Denne stranden har av Tripadvisor.com sine lesere blitt kåret til den beste stranden i Spania, også kjent som «Travellers choice». Stranden ligger i Ribadeo, som er en kommune i provinsen Lugo i Galicia. Playa de Las Catedrales er en perle av en strand nord i Spania.

Tidligere hadde denne stranden et annet navn, og gikk da under navnet Praia de Augas Santas. Lokalbefolkningen døpte om navnet på stranden til Playa de Las Catedrales ettersom den naturlige steinformasjonen ligner på en svevende katedral.

For å komme seg til Playa de Las Catedrales kjører man på veien N-634. Hvis du kjører fra Ribadeo er N634 den enkleste veien å kjøre, og man er nødt til å krysse togskinnene for å komme seg ned til stranden.

Playa de Las Catedrales:

Playa de Las Catedrales

 

Forfatter

Skriv en kommentar