Puerto Rico er en av de mest populære feriestedene for nordmenn på Gran Canaria, og har et rikt utvalg av restauranter. Skribenten av artikkelen har vært i Puerto Rico flere ganger, og sitter igjen med et inntrykk av hvilke restauranter som skiller seg ut. Puerto Rico byr på mye god sjømat, men også internasjonale matretter. Tapas og paella er selvfølgelig mulig å få tak i på restauranter rundt om i Puerto Rico.

Finn aktiviteter i Puerto Rico og bestill hos GetYourGuide her

Her er noen av våre anbefalte restauranter i Puerto Rico:

La Taberna de San Miguel

San Miguel er en restaurant som leverer gang på gang, og mange av deres gjester kommer igjen år etter år. San Miguel restauranten ligger inne på kjøpesenteret i Puerto Rico, og tilbyr god mat til en rimelig penge. Det er ikke mange steder man får biff til under hundrelappen på restaurant, men hos San Miguel gjør du nettopp det. Til tider er det kø for å komme inn på restauranten, og det kan være lurt å reservere bord på forhånd. Vil du ha mørt og godt kjøtt er San Miguel verdt et besøk. Restauranten er vennlig mot lommeboken også!

Servitørene på San Miguel er profesjonelle, og det er meny på norsk i restauranten. Med store porsjoner og smakfull mat er San Miguel nesten et «must» i Puerto Rico.

Restaurante Kaia

Restaurante Kaia ligger på Gloria Palace hotellet, og tilbyr vin og mat av høyeste kvalitet. Dette er en dyrere restaurant enn San Miguel, men er likevel billigere enn om du kjøper middag ute i Norge (skulle vel bare mangle?). Personlig har jeg opplevd svært god service hos Restaurante Kaia, og deres sjømat er helt utsøkt. Det unike med denne restauranten er utsikten den gir, det er faktisk verdt å betale litt for! Gloria Palace Amadores er et hotell i den dyrere prisklassen.

Restaurantene Kaia passer utmerket for feiringer av ulike slag som bursdager. Si ifra til personalet at det er bursdagsfeiring, så vil nok jubilanten få seg en overraskelse. Skal du ha vin til maten bør du høre med servitørene for å få forslag til vinsorter dersom du ikke vet hva du skal ha. Servitørene har god kunnskap om forskjellige vinsorter, så bare spør i vei.

Restaurante Toro Bravo

Hyggelige servitører, rimelige priser og en svært god biff – det er hva Toro Bravo kan skilte med. Restaurante Toro Bravo er spesialister på kjøttretter og servitørene har som regel noen morsomme påfunn på lur. Det kan være lurt å reservere bord på denne restauranten da den ofte fylles opp. Når man drar får man ofte noe drikke «on house». Toro Bravo ligger ikke i nærheten av kjøpesenteret i Puerto Rico, men i den nyere delen av byen.

Adresse for Restaurante Toro Bravo: Shopping Centre Las Olas, Barranco Agua la Perra, Puerto Rico.

Grill Costa Mar

Grill Costa Mar er en romantisk restaurant og passer godt for par som er på tur. Grill Costa Mar er egentlig en restaurant alle bør ta turen innom om man vil smake skikkelig sjømat. Med en fantastisk paella og hyggelig personale vil du nok få en kveld du ikke vil glemme på Grill Costa Mar. Husk at restauranten er forholdsvis liten og at det kan være lurt å reservere bord. Restauranten kan også anbefales til barnefamilier. Kokkene kan lage annen mat til barna om det er ønskelig.

Grill Costa Mar ligger like i nærheten av Marina Suites hotellet

Adresse for Grill Costa Mar: c/ Juan Rodriguez locales 13-14, Puerto Rico.

Waikiki 

Vil du oppleve smakfull spansk mat mens du oppholder deg i Puerto Rico? Da kan vi anbefale restauranten Waikiki som har en perfekt lokalisering nede ved havnen i Puerto Rico. Waikiki er for deg som vil ha skikkelig spansk mat til en grei pris. Restauranten ligger i et rolig område, og vi kan trygt anbefale deg et besøk på denne restauranten.

Har du noen erfaringer fra restauranter i Puerto Rico? Del gjerne i kommentarfeltet.

Her er et bilde fra Amadores-stranden, en kort gåtur fra Puerto Rico:

Amadores

Forfatter

Skriv en kommentar