Barcelona har klart å bli en av de større reisemålene i Europa. Barcelona rangerer som et av de 10 beste reisemålene for turister i antall besøk. Mye av grunnen til det er mangfoldet byen tilbyr. Her får du muligheten til å bade deg selv i sol og sjø ved sandstrendene eller velge et mer normalt storbyopphold lengre inn i byen hvor folkelivet og shopping står i sentrum. De fleste velger uansett en kombinasjon over flere dager der dagene går til stranden og kvelden er dedikert til shopping.

Velger du bylivet så er det også veldig rikt. Du har selvfølgelig alt du kan tenke deg av butikker å handle i, men mens du vandrer langs gatene vil du også oppleve gate musikanter og artister som  søker din oppmerksomhet. Noe av det vil du være vandt til også fra Norge, slik som menneskelige statuer og gatekunstnere som viser deg hva de kan.

Barcelona brukes også i organiserte sammenhenger. De har et godt utvalg av utstillinger, messer og mange legger kongresser og andre sammenkomster hit. Du skal med andre ord ikke kjede deg i Barcelona om du bare utnytter tilbudene som finnes. Og skulle du være uten bil, er det mange muligheter for å fort komme seg rundt. De har nemlig en velbygd Metro og godt system på trikker og busser i hele byen helt ut til forstedene. Siste mulighet er selvfølgelig de noe markerte Taxiene som okkuperer byen, gult og svart i en noe uvanlig lakkering gjør dem enkle å se.

Les også: Bilkjøring i Barcelona 

Har du og din bedre halvdel forskjellige ønsker for ferien så er det bare å velge Barcelona som reisemål, dere vil få dekket hvert deres behov og får en behagelig ferie i et ganske rolig miljø tross alle menneskene som er i byen.

Her er et bilde fra stranden i Barcelona:

Forfatter

1 Kommenter

 1. Jo Frøyen Svar

  Hei
  Vi er 2 familier en på 3 og en på 5. Vi ønsker å feriere i nærheten av Barcelona men ikke et møst. Vi ønsker enten et stort hus eller 2 store leiligheter i nærheten så vi kan være i lag om kveldene.
  Vil bo litt ordentlig:)

  Vi ønsker ferie fra 28 juni til 12 juli

  Mvh jo

Skriv en kommentar