Barcelona er en by som mange ønsker å besøke. Det kan være på grunn av den gode beliggenheten med sol og varme, eller det yrende bylivet med mange gode shoppingmuligheter. Dette er virkelig en storby som kan levere deg alt du måtte ønske. Storbyer kan også by litt på problemer når du skal leie deg en bil for å komme deg litt raskere rundt. For som det er med alle storbyer har de engang vært små, og det bærer de preg av med trange gater og uoversiktlige veier. Det var ingen av dem som laget de første veiene som så helt frem til i dag og så for seg bilkjøring i alle retninger.

Når du skal ut å kjøre i Barcelona har det tidligere vært veikart og god hjelp fra innbyggere som har vært løsningen for de fleste, noe som kunne være greit for å praktisere litt engelsk eller spansk. For å komme deg frem til severdigheter, eller bare ut eller inn av Barcelona kan by på mange feilkjøringer selv for en godt vant sjåfør med stabil retningssans.

Skal du først leie deg bil, så ikke gå i fellen med å leie den aller billigste bilen du finner. Det lønner seg godt å oppgradere til en bil som har både GPS og aircondition. Aircondition er et must i varmen om bilturen er lengre enn ut av porten til utleier, for det kan bli relativt varmt. GPS derimot er en nødvendighet. Den vil gi deg god oversikt og hjelpe deg til å finne frem i myldret av småveier og enveiskjørte gater. Det du ville spart på GPS måtte du i Barcelona brukt på ekstra vann og is til utålmodige barn i baksetet. God tur!

Her er et bilde fra stranden i Barcelona. Kanskje du skal kjøre dit når du er i Barcelona?

 

Forfatter

Skriv en kommentar