Gran Canaria er en allsidig og liten øy liggende et stykke utenfor Spania. Med muligheter for avslapping, men også som du har sett på Charterfeber, stor partyfaktor. Du kan derfor velge litt selv hvordan ferien din skal bli, men mye avhenger av stedet du drar til. Hvilken by som er rett for deg må du nesten bestemme selv.

Finn aktiviteter på Gran Canaria og bestill hos GetYourGuide her

Selv har jeg valgt en av turene å bo på et lite sted utenfor Puerto Rico, kalt Playa de Cura. Som er et lite sted med et par hotell, noen små hus og en liten butikk. Her skal du ikke forvente deg stort av sprell og liv, men et av hotellene har heller satset på at du skal kunne nyte selskapet til din kjære kombinert med treningsstudio og behagelig bølgeskvulp ved stranden. Det som er fordelen med å velge et slikt sted er at det ikke er langt til livet i Puerto Rico. En kort taxitur, noe trang og varm, så er du fremme og kan nyte gode restauranter, dans og litt aktiviteter for store og små. Før du igjen kan gå tilbake til den idylliske stillheten i Playa de Cura.

Selvfølgelig er det ikke alle som ønsker en stille ferie. Da er det Playa del Ingles som kan være en av de foretrukne stedene. For her kan du finne det meste du kan tenke deg for festing. Det er flest engelskmenn som ferierer her og med god grunn. Strandens navn er jo døpt etter dem og betyr stranden for engelskmenn. Ca 100 barer og et titalls diskotek gjør det nesten litt vanskelig å velge hvor du skal tilbringe kvelden, så det er derfor lurt å ha en litt lengre ferie om du ønsker å være innom alle. På dagtid kan du også finne mange aktiviteter som holder deg borte fra rastløshet.

Tenk litt over hva du vil oppleve og velg et sted som kan kombinere det beste av begge verdener eller sats på det som gjør deg glad innvendig. God tur!

Her er et bilde fra en strand på Gran Canaria.

Forfatter

Skriv en kommentar