Besøke Gran Canaria i vinter?

På slutten av året, er den tiden da alle forbereder seg til julen. Noen vil besøke sine slektninger. De fleste vil feire hjemme med sine venner og kjære. Andre vil slappe av, og nyte livet ute på byen. Hvis du er en av de reisende, er Gran Canaria definitivt et sted du ikke vil gå glipp av.
Gran Canaria er en liten, men hyggelig øy. Øyen har mange forskjellige strender, flott utsikt over fjell og natur, og et klima som folk elsker. Dette er det perfekte stedet for folk som har behov for ro og avslapning. Det brede spekter av strender med fin sand og klart vann er bare noen grunnen til at turister elsker denne øya. Ting å gjøre på Gran Canaria er for eksempel soling, surfing eller en spasertur langs kysten. Hvis du er et naturmenneske, vil nok Gran Canaria være et perfekt mål for ferien.  Hvis du føler at Gran Canaria blir for langt hjemmefra er det muligheter for å gå på fjelltopper som du gjør hjemme.
Hvem vil gå glipp av skjønnheten til Gran Canaria, som har kommet på UNESCO sin verdensarvliste? Trærne, landskapet, de kvitrende fuglene, den friske luften, og det fortryllende synet av naturen som Gud har skapt er akkurat nok til å komme deg vekk fra en hektisk tid med arbeid, skole, familie og venner. På Gran Canaria, vil du sikkert friske opp tankene, være avslappet og ha tid til å tenke på dine planer for neste år.
Strender og fjell er ikke det eneste Gran Canaria er stolt av. Det er også et perfekt sted for sportselskere. Man kan drive med svømming, golf, surfing, fotturer og fjellklatring. Hvis du søker etter spenning, så  er det ingen tvil om at du kommer til å like Gran Canaria. Å sette kursen for Gran Canaria i juleferien i år kan være en annerledes jul, noe som kan virke spennende i seg selv.
Når det gjelder mat og overnatting, trenger du ikke å lete lenge. Det er drøssevis av hoteller rundt om på øya. Selv om du bestiller bare flybillett til Gran Canaria, så er det alltid noen ledige rom på øya.  Hvert hotell  tilbyr de beste tjenestene som skal gjøre at du føler deg som hjemme. Prisene kan variere fra de billigste til de mest luksuriøse fasilitetene, men jeg har enda ikke opplevd dårlig service på øya. Hvis du er på utkikk etter mat, så bør du prøve Spanias nasjonalrett; Paella. Dette er en fiskerett som du ikke bør gå glipp av. Legg litt ekstra penger når du bestiller en paella, for det er da ikke så ofte at du spiser Spanias nasjonalrett?
Gran Canaria kan også være et sted for rekreasjon, åndelige hendelser, møter og fester. Du kan forvente det meste av Gran Canaria. De beste festlighetene finner du nok i Playa del Inlges, men det er heller ikke dårlig andre plasser på øya.
Turister kan besøke en rekke steder og attraksjoner på Gran Canaria. Du kan reise sammen med venner, eventuelt med familien din. En guttetur til Playa del Ingles med festing hadde kanskje vært noe for deg? Alle aldre og alle typer mennesker er velkommen til å nyte den unike øya Gran Canaria. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve en litt annerledes juleferie i år. Inviter dine kjære og gjøre planene så tidlig som nå.Hvem skulle tro at du kunne ha en flott opplevelse på denne lille øya? Du kan gjøre dette året til din beste juleferie noen gang.
 

 

Se også

10 filmer du ikke ante var filmet på Gran Canaria

Det er ingen tvil om at Gran Canaria er en vakker øy, og det er …

En kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *