Benidorm er utvilsomt et av de mest populære stedene i Spania å feriere i, og spesielt nordmenn har valfartet til byen i årtier. Dette har selvfølgelig gitt utslag i en enorm mengde hoteller og andre overnattingsteder, som alle kjemper om å ha det beste tilbudet til potensielle kunder.

Skal man besøke Benidorm som turist er det ikke uvanlig å bestille det hele via et reisebyrå, men det er ingenting i veien for å reise av sted på egenhånd heller, og så ordne innkvartering når man kommer frem til byen. Vi kan anbefale å bestille hotell i Benidorm gjennom Booking.com eller Hotels.com. Da får man som regel svært god pris sammenlignet med mange andre tjenester.

Her kan du se på hoteller i Benidorm gjennom Booking.com

Hotel Cimbel

Blant de mest populære hotellene finner man blant annet Hotel Cimbel, som ligger ganske så sentralt plassert i sentrum av Benidorm, med kort avstand til både strand, handlemuligheter og en rekke severdigheter. Hotellet har alle de fasilitetene et slikt hotell forventes å ha, som blant annet kabel-tv på rommene, klimaanlegg (viktig), trådløst internett, restaurant og en bar med lounge. Det er også muligheter for parkering dersom man ønsker det, men dette bør undersøkes på forhånd for å være sikret plass.

Hotellet som får gjestene til å komme igjen, igjen og igjen

Har du noen gang vært på et hotell hvor du får eksepsjonell god kundeservice? Servigroup Venus er et slikt hotell. Hotellet har nytt godt av den gode beliggenheten i hjertet av Benidorm, og har blitt et populært hotell. Det er kanskje ikke det fineste hotellet i Benidorm, men med flott kundeservice og grei pris er dette et hotell du bør vurdere for neste ferietur til Benidorm.

Servigroup Venus har egen restaurant, og det holdes ofte underholdning på hotellet. Vi anbefaler å teste ut biffen på restaurantens hotell. Den smaker herlig!

Melia Villaitana

Et annet populært hotell i Benidorm er Melia Villaitana, et hotell spesielt egnet for familier og reisende med barn. Melia Villaitana ligger ikke så langt fra Villaitana Golfbane, Terra Mitica og Terra Natura. Det er heller ikke langt til stranden, men ønsker man å tilbringe dagene inne på selve hotellområdet med små barn finnes det både innendørs og utendørs svømmebasseng samt en rekke andre fasiliteter. Også dette hotellet har kabel-tv på rommene, klimaanlegg, trådløst internett og flere spisemuligheter. De er også behjelpelige med billetter til forskjellige arrangementer i Benidorm, og det tilbys frakt til og fra lufthavnen hvis man ønsker det.

Melia Villaitana Foto: Villaitana.com
Hotellet Melia Villaitana i Benidorm
Foto: Villaitana.com

Hotel RH Princesa

Hotel RH Princesa derimot er et hotell som tenker litt annerledes og opererer med to priser. Et «all inclusive» hvor alt er inkludert, og en pris kun for rommet. Da koster alt annet ekstra, hvilket ofte er helt greit hvis man besøker Benidorm og bare trenger et sted å sove men ønsker å spise mest mulig ute på byen.

All inclusive i Benidorm

For de som velger «all inclusive» er det mer enn nok av fasiliteter å velge blant. Ikke bare har hotellet alle de ordinære tingene som kabel-tv og trådløst internett, det finnes også et eget svømmebasseng for barn, det tilbys parkering og lufthavnstransport, og bestiller man litt tid i forveien kan hotellet også stille med barnevakt så foreldrene kan få en tur på byen på egenhånd hvis de ønsker det.

Praktisk informasjon om hotellovernatting i Benidorm

Vær imidlertid oppmerksom på at de færreste hotellene i Benidorm tillater noen form for dyr på rommene, heller ikke servicehunder, og i mange tilfeller kommer det gebyrer på hvis man ønsker barnesenger på foreldrenes soveværelse og lignende.

Hvis man ikke bestiller hotellrom gjennom en reisearrangør skal man ha med gyldig legitimasjon på alle som skal bo der, samt man må være forberedt på å måtte innbetale depositum.Gyldig legitimasjon vil si pass.

Forfatter

Skriv en kommentar