Er du turist i Granada, så er det en rekke turistkontor du kan dra en tur innom for å få tips. Her har vi listet opp tre turistkontor, med adresse og telefonnummer. Vi har tidligere skrevet om Granada, og at man må oppleve Alhambra dersom man besøker denne byen i det sørlige Spania. I denne artikkelen vil vi presentere nyttig informasjon for deg som er turist i Granada, samt praktisk informasjon om turistkontor og hvordan man kommer seg til byen.

Turistkontor i Granada

Det er flere turistkontor i Granada, og hvert av disse har forskjellige åpningstider. Turistkontoret Junta de Andalucia ligger på Corral del Carbon, en arabisk bygning med en vakker inngangsdør mellom Plaza del Carmen og Tovar. Gaten ligger parallelt med katolikkgaten Reyes.

Åpningstidene for Junta de Andalucia:

  • 09.00-19.00 fra mandag til lørdag, og 10.00-14.00 på søndager.

Telefonnummer for Junta de Andalucia:

Det lokale telefonnummeret er 958 225 990.

Alhambra turistkontor

Dette turistkontoret har litt forskjellig åpningstid etter når du besøker Granada. Adressen for Alhambra turistkontor er: Avda del Generalife s/n, 18009 Granada. Fra mars til oktober er åpingstiden fra 08.00-19.30 på mandag til fredag.

Granada turistkontor

  • Telefonnummer: 958 225 990
  • Adresse: Santa Ana 4-Bajo gate, 18009 Granada
  • Åpningstider:

Vinter (November-februar): Mandag-fredag fra 09.00-19.30

Sommer (mars-oktober): Mandag-fredag fra 09.00-19.30

Lørdager: 10.00-19.00

Søndager og helligdager: 10.00-14.00

Det er enda flere turistkontor i Granada enn de vi har nevnt i denne artikkelen, men sannsynligheten for at du får de svarene du trenger på disse tre er store.

Hvordan kommer man seg til Granada?

Det er flere muligheter for å komme seg til Granada, og fly er den mest vanlige. Det er to muligheter dersom man benytter fly. Flyr man fra England kan man lande på Granada-flyplassen, men denne er ikke brukt på langt nær så mye som flyplassen i Malaga. Det er mest vanlig å flyge til Malaga, for deretter å ta buss eller tog videre til Granada. Velger du å ta buss til Granada tar dette cirka 2 timer og koster 10 euro.

Lykke til på ferien i Granada!

Det verdensberømte Alhambra-palasset i Granada.
Det verdensberømte Alhambra-palasset i Granada.
Forfatter

Skriv en kommentar