Torrevieja er en by i Alicante-provinsen hvor svært mange nordmenn ferierer, kjøper feriehus og i mange tilfeller flytter til. Det er mange restauranter å velge mellom i Torrevieja, men det kan være vanskelig å vite hvem som tilbyr best mat og service. Derfor har vi valgt å anbefale noen restauranter i denne vakre byen som ligger på Costa Blanca.

Det spesielle i Torrevieja er at du finner et rikt utvalg av restauranter fra forskjellige kulturer. Utvalget av restauranter i Torrevieja minner mer om en storby, for her finner du alt fra indisk mat til japansk eller norsk mat. Vi må heller ikke glemme alle tapasbarene du finner rundt om i Torrevieja. På grunn av det store utvalget av restauranter kan det være vanskelig å finne de som har den virkelig gode maten. Restaurantene vi anbefaler nedenfor er restauranter med et godt rykte og som tilbyr god mat.

Restaurant El Muelle

El Muelle har en perfekt beliggenhet langs strandpromenaden i Torrevieja og tilbyr italiensk, spansk og argentinsk mat. Altså mat fra Middelhavsområdet. Det beste med denne restauranten er beliggenheten, mens prisene gjerne kan være litt høye sammenlignet med andre restauranter. For deg som liker italiensk mat, så er Restaurant El Muelle å anbefale.

Adresse for El Muelle: Calle del Mar 1, Torrevieja

Restaurant Sands Bistro

Sands Bistro har engelsk og internasjonal mat på menyen sin. Restauranten ligger like ved Playa del Cura, og er en restaurant vi virkelig kan anbefale. Her får man store porsjoner og en aldeles god service. Grønnsakene man kjøper på mange restauranter pleier ofte ikke å være så gode, men på Sands Bistro er grønnsakene virkelig til å skryte av. I kommentarer på Tripadvisor er det noen av de som har besøkt Sands Bistro som mener at dette er den beste restauranten i Torrevieja. Utvilsomt en restaurant å ta turen innom for en god middag.

Adresse for Sands Bistro: La Purisima 1, Playa del Cura, Torrevieja

Restaurante Christopher

Har du lyst på en treretters middag eller en god biffmiddag? Da bør du absolutt ta turen innom Restaurante Christopher. De har et bredt utvalg av matretter og man får alltid store retter på Restaurante Christopher. Med en hyggelig atmosfære og hyggelige medarbeidere vil du kunne nyte ditt opphold i Torrevieja på denne restauranten. Det er ofte lurt å booke på forhånd når du skal ha et bord på Restaurante Christopher. Det er en populær plass å spise middag på, og det er ikke uten grunn.

Adresse for Restaurante Christopher: Urb.Mar Azul, R. Eliseos playa local 1, Torrevieja

El Patio Chico

El Patio Chico er en restaurant som lokalbefolkningen også benytter, og tilbyr gode tapasretter. Det er som regel et godt tegn når de lokale bruker en restaurant, for det tyder om god service og mat. Selv om betjeningen ikke er så god i engelsk, så vil du kunne klare å bestille hva du måtte ønske likevel. Tapas er noe du ikke kan gå glipp av når du er i Spania, og da er en tur innom El Patio Chico å anbefale.

Adresse for El Patio Chico: Pedro Lorca 3, Torrevieja

Fra en fin dag i Torrevieja:

Torrevieja
Foto: Lisensiert under Creative Common License, Flickr.com (Youngun)
Forfatter

4 Kommentarer

  1. Irene Hartviksen Svar

    Henrik Ibsen er den desidert beste restaurant i Torrevieja

  2. Pingback: Ferie i Torrevieja - Populært feriemål på Costa Blanca | Spaniareise.com - Din guide til ferie i Spania

Skriv en kommentar