Mens boligsalget andre steder i Spania går sakte, så har dermed boliger i Torrevieja gått raskt unna. Boligsalget i Torrevieja skal i følge Spaniaavisen.no ha økt med 49 prosent i andre kvartal i år, dvs. fra april til og med juni. Mange har spurt seg om det nå er riktig tid for boligkjøp i Spania. De siste 5 årene i Spania, så har boligmarkedet gått bare en vei, og det er nedover. Torrevieja er derfor et positivt område sammenlignet med mange andre steder i Spania.

Fra april til og med juni i år ble det solgt 1075 bruktboliger i Torrevieja, en oppgang fra 724 i første kvartal. Denne oppgangen i solgte boliger i Torrevieja tilsvarer 49 prosent. En solid økning kan man slå fast. Noe som derimot ikke ser så lyst ut, er at salget av nye boliger går sakte. Det er vanskelig å få finansiering fra bankene, og i andre kvartal ble det solgt cirka 150 nye boliger. I det første kvartalet ble det bare solgt 60 nye boliger i Torrevieja.

Grunnen til at det har blitt solgt så mange brukte boliger i Torrevieja er at i mange tilfeller, så har eiendommene gått ned mye i pris. I noen tilfeller har prisene gått ned med så mye som 60 %. Mange tror derfor at tidspunktet for å kjøpe bolig i Spania er riktig på nåværende tidspunkt.

Her er et bilde fra Torrevieja:

Torrevieja

Forfatter

Skriv en kommentar