Om du har planer om å besøke de fantastiske strendene på Tenerife kan Cleopatra Palace Hotel i Playa de Las Americas være noe for deg. Etter hvert har Playa de Las Americas vokst sammen med den større byen Los Christianos, og blitt til en turistmagnet. Cleopatra Palace Hotel kan være et hotell for deg om du planlegger en feriereise til Tenerife. Med nærhet til stranden, og et stort bassengområde er dette både et barnevennlig hotell og et hotell for avslapning.

Det er ikke mange fastboende i Playa de Las Americas, men med alle turistene så blir det fort mange tusen ekstra. Cleopatra Palace Hotel ligger like i nærheten av stranden som har samme navn som stedet. Det er heller ikke langt fra Cleopatra Palace Hotel til strendene Los Christianos og Las-Vistas stranden. Hvis du er en habil golfspiller, så er Golf Las Americas like i nærheten av dette hotellet. Det er mange vakre strender på Tenerife, og de går du ikke glipp av med å bo på Cleopatra Palace.

Hvis du skal bestille hotell anbefaler vi å bestille hotell hos Hotels.com, da du ofte får hotell til en rimelig penge her.

Hvis du er på utkikk etter massasje når du er på ferieoppholdet ditt på Tenerife, så finnes det spa med full service på hotellet. Hvis du har behov for litt trening under oppholdet kan du ta en treningsrunde i treningsstudioet på Cleopatra Palace Hotel. Det er badstue på hotellet også for de som måtte ønske det. Det er gratis trådløst internett for hotellets gjester på fellesområdene hvis du har med din iPad eller PC.

Cleopatra Palace Hotel er et barnevennlig hotell, og har et eget barnebasseng hvis du reiser til Tenerife med barn. Rommene på Cleopatra Palace har balkong, og det er et relativt stort hotell med 431 gjesterom. Det er gratis frokost på hotellet, og du trenger ikke bevege deg utenfor hotellets vegger for å spise middag heller. Det kan du gjøre i hotellets restaurant som serverer spanske og internasjonale retter.

Her er et bilde fra Cleopatra Palace Hotel i Playa de Las Americas:

Cleopatra Palace Hotel

 

Forfatter

1 Kommenter

  1. Kristian F. Svar

    Et av de bedre hotellene i Playa de Las Americas. Topp standard og god service fra de ansatte.

Skriv en kommentar