Hvis du skal bo eller besøke den vakre byen Alicante kan det være lurt å studere spansk. Når du lærer spansk blir det mye lettere for deg å kommunisere med spanjoler. Spansk blir faktisk mer brukt rundt om i verden enn hva engelsk blir, så hvorfor ikke lære seg spansk? Det er mange forskjellige skoler i Alicante som tilbyr opplæring i spansk, men kvaliteten på disse skolene varier. Lengden på de ulike spanskkursene varierer også, sammen med pris. Det er viktig at du velger en skole som passer for deg, og som ikke er så dyr.

Finn aktiviteter i Alicante og bestill hos GetYourGuide her

En skole som tilbyr spanskundervisning vi i Spaniareise kan anbefale er Enforex Alicante. Dette er en skole med moderne fasiliteter, og som ligger sentralt i Alicante. Lærerne hos Enforex Alicante er høyt kvalifiserte, og bruker læremetoder som fungerer. Hos Enforex Alicante er det moderne fasiliteter, og de tilbyr 6 forskjellige nivåer etter hvor god du er i spansk. Spanskkursene hos Enforex starter hver mandag, året rundt. Du kan stole på at Enforex gir deg god undervisning, for de ble etablert allerede i 1989. Hvert år tar Enforex i mot 20000 studenter fra over 70 forskjellige land. Enforex har skoler mange andre plasser enn i Alicante, blant annet i Sevilla, Madrid, Marbella og Tenerife.

Hvis du planlegger å bruke spansk knyttet til forretninger tilbyr Enforex slike kurs. Det kan være lurt å lære seg spansk, for anslag viser at over 500 millioner vil snakke spansk om 15 år. Når du lærer deg spansk kan det skape mange nye muligheter for deg. Enforex tilbyr varierte kurs for at du skal lære deg spansk, som kan brukes når du skal gjøre forretninger med spanjoler. Du vil også lære om det kulturelle i Spania, for det er også viktig!

Øyen Illa de Tabarca utenfor Alicante. Nova Tabarca stranden kan ses til høyre i bildet.
Forfatter

Skriv en kommentar